• BenedictCumberbatch

    Nerad s tím tady otravuji, nerozdávám bonbónky a nečekám za stromem :-) ale můj problém je, že jsem se přestěhoval celkem zdaleka a mí kámoši na kolo zůstali doma. U nás v práci jsou jen břicháči co nejezdí a je mi blbý, samozřejmě, se na někoho nalepit někde.. i když jsem už dost unuděný, jezdit pořád sám..Kdyby se někdo ozval, budu rád..mám fulla Cannondale a jezdím celkem všechno..taky mám rád kitesurfing a posilovnu, běhání a nezkazím žádnou prdel, pokud není maxitlustá :-))))))))) Byl bych nejraději kdyby biker nebo bikeři byli i kajťáci ale to už jsem asi ve sféře Hans Christian Andersen, protože se spíš neozve nikdo… asi si řekne, ty joo, nějaká zoufalá manželka :))) Každopádně, děkuji moc za reakce a to i kdyby jste mi strouhali mrkvičku, že jsem se neměl stěhovat :(

    0 0
    • doubleingram  

      Jezdis na biku a nechodis na BikeForum? Zajimavy :) Jestli ty fakt nemas neco spolecnyho s „bonbonkama“ :)

      0 0
      • BenedictCumberbatch  

        Přihlásil jsem se účelově. Jinak nemám čas sem lozit, protože jsem v práci nebo na moři nebo na kole. Jenom už mne to v Práglu samotnýho nebaví. Což se dá pochopit i ve státě kde je bohem Penny, buřty a řízky. Děkuji.

        0 0
        • Jary24  

          Chápu tedy správně, že momentálně jsi v Praze? Pak to asi nebude na pravidelne jezdeni, ale pokud by slo o zapad Prahy, pripadne ty Brdy tak dej nekdy vedet a vyrazime (ja Kladno). Jedine co nedavam jsou nekonecne upravene cyklostezky, prece jen na 160mm to neni to pravy :)

          0 0
          • BenedictCumberbatch  

            Bydlím v Řevnici a cyklostezky pokud budu slušný tak na ně kašlu zvlášť ty asfaltové!!! ty profláklé!! ty které už nejsou o pohybu v terénu ale o buřtostáncích a zmrzce!! :))))))))))))­)))))))))))))

            0 0
            • doubleingram  

              Brdy bych taky nekdy dal, Podoli, vetsinou jezdim hrebenovku ze Stribrny Lhoty Do Cenkova a back.

              0 0
            • Jary24  

              Tak to z Kladna tak daleko neni, takze bych urcite vyrazil.

              0 0
            • milan.v  

              Člověče, asi tě zklamu, ale pravděpodobně ses přestěhoval do TĚCH Řevnic, alespoň pokud myslíš tu velkou obec za Dobřichovicemi a Lety proti proudu řeky Berounky …

              Každopádně občas se tam také vyskytnu, tak třeba někdy něco vymyslíme …

              0 0
              • BenedictCumberbatch  

                Nu já myslím, že Tvůj příspěvek je typicky český..nic neřešíš, jen buzeruješ. Řevnice je vábící nástroj ( K napodobení charakteristického hlasu krále lesa se dají použít různé pomůcky. Někdo využívá plastovou trubku zvanou řevnice ( čli jedna řevnice a tedy do řevnice ), která se dá pořídit v obchodě s loveckýmim potřebami. Jiní vábiči používají lasturu vytaženou z moře nebo rohy stepního skotu. „Každý si musí vyzkoušet, co mu nejvíce vyhovuje. Záleží totiž i na hlasovém fondu vábiče," podotkl Tomáš Třeský.

                Zdroj: http://ceskobudejovicky.denik.cz/…0150701.html

                a když je jedna je to Řevnice a když tam bydlím, bydlím tedy v Řevnici a ne v Řevnicích, jak se všude chybně uvádí. JIstě se dá namítnou ty Řevnice, ale z logiky věci, i ve vědě, si nikdo nevymýšlí něco co tam není čili nikdo něříká vícero řevnic ale Řevnice ( jeden městys ) čili jedna trubka.

                DOUFÁM ŽE JE TO SROZUMITELNÉ VŠEM RÝPÁLKŮM KTEŘÍ NECHTĚJÍ ODPOVĚDĚT NA SLUŠNÝ DOTAZ ALE ŘEŠÍ NESMYSLY. DĚKUJI.

                0 0
              • BenedictCumberbatch  

                A ještě něco závěrem. Zrovna Ty, Milane, si mne opravdu nezklamal.

                0 0
                  • JMT  

                    Inu takže ze se be udělal pako a napsal že jedno z top českejch míst na bika je shit

                    jo a ještě se pochlubil že má fula kanondejl vlastně :-)

                    Krásnej začátek :-DDD

                    0 0
                    • BenedictCumberbatch  

                      No myslel jsem že se budeme bavit slušně ale do toho se zkrátka v čecháčkově ještě nedorostlo. Nikde jsem nepsal – fula kanondejl – to je zřejmě z nějakého dementního mozku – a jestli někdo považuje opičí kopečky Brdy za top místo v čecháčkově, tak je to jeho názor. češi mají hodně vlastností k ničemu, jedna z nich je, na něco se slušně zeptám a už někdo bezdůvodně buzeruje.Na tohle nemám ani čas ani náladu. Nevím, co koho k tomu vede, hned se takhle chovat ale normální to určitě není..

                      Takže pro blbce – full Cannondale a ta Řevnice čili do Řevnice. Hlásí-li se někdo hrdě k odkazu otců hrdinů z roku 1938, tak by měl umět česky. Řevnice ta Řevnice čili do Řevnice.

                      HOWGH

                      0 0
                      • tonik666  

                        Tady jsi na fóru, nějak to tady fungovalo předtím, než jsi se tu ukázal. Buď to akceptuješ se všemi pozitivy i negativy která to má, nebo tady bude dál vystupovat jako exot jako to děláš doteď.

                        Pár faktů – svahy nad Řevnicemi (sorry, skloňuju je jinak) jsou pozvolné a nabízejí krásných souvislých 300 metrů převýšení, což plně srovnatelné s oblíbenými lokalitami v Kruškách. Jen ten svah nad Řevnicemi je jeden, zatímco Krušky jich jaksi nabízí víc. Píši z vlastní zkušenosti.

                        0 0
                        • BenedictCumberbatch  

                          Přijeď do Pod Drahou 382 a vysvětli mi, kde vystupuji jako exot. Protože předpokládám, že to sem konkrétně nenapíšeš. není totiž co… Čím jsem exot? Tím že se na něco ptám? Nebo že si stojím za svým názorem? Ta Řevnice a Krušné hory jsou vyšší a delší ale když se Ti to víc líbí v Brdech, tak je to Tvá věc. Přesně toho jsem se bál, že i zde se najdou čechorýpálci a budou si všímat něčeho jiného, než je podstatou vlákna..

                          A co jako že to tu nějak fungovalo než jsem se ukázal? Já nic k tomu jak to tu funguje nemám, sedíš si na vedení? Jen říkám, abychom byli slušní, což Ty evidentně neumíš.

                          Ale konec, nebudu svini házet perly

                          0 0
                          • tonik666  

                            Jako exot působíš už jen po přečtení prvního příspěvku. Nesprávně opravuješ lidi, píšeš, že jsi nenapsal nic o fullu cannondale, přestože to máš hned v prvním příspěvku, a opakovaně tady povídáš něco o čecháčkovství, i když ty sám nejsi schopen přejít narážky a reagovat věcně, mě jsi po prvním příspěvku označil za svini, mno aspoň že jsi označil své příspěvky za perly, což opravdu jsou :))

                            0 0
                            • BenedictCumberbatch  

                              Pletes se Ty. Cti poradne! Ja psal full Cannondale. Nikol

                              0 0
                              • BenedictCumberbatch  

                                Nikolivek ful kanondejl takze mohu opravovat. Precti si to nahore. Dekuji

                                0 0
                                • tonik666  

                                  A pak někomu tvrď že jsi přišel diskutovat k věci :D

                                  0 0
                            • Jenda  

                              člověče Tondo, už jsem si začínal myslet že lidi mající kanondejly nemusí být kokoti, ale hle, zas jeden esenciální je zde :-D

                              0 0
                              • BenedictCumberbatch  

                                ***** jsi Ty kdyz nadavas nekomu koho neznas. Ja tady na nikoho sprosty nebyl. A diskutovat k veci jsem chtel jenze nemohu za to ze vetsinu lidi zajimaji sekendarni veci a stouraji se v tom jak co napisu. Staci kdyz nekomu vadi Cannondale..je to kolo jako kazde jine a soudit takhle globalne muze jen nevychovany cechacek.

                                0 0
                              • meris  

                                Jdu si do Billy koupit popcorn a Colu…tohle bude ještě zajímavý :-)

                                0 0
                  • BenedictCumberbatch  

                    ZA prvé. Stránka, kterou si poslal, vychází z mylné a tragické premisy, že to jsou ty řevnice. Já ale opakuji, že je to jedna řevnice.

                    ZA druhé. Jak jsem již nastínil, přijde mi ryze čecháčkovské a nenormální, pouštět se do hádky jak se co píše, a nereagovat na téma vlákna. Buď mne to nezajímá, tak to nečtu a když mne to zajímá tak nebuzeruju. To se třeba Ty zeptáš na tlak v negativní komoře u Foxe a já Tě poučím kupříkladu o historii Brna!?

                    0 0
                    • BenedictCumberbatch  

                      DOUFÁM ŽE JE TO SROZUMITELNÉ VŠEM RÝPÁLKŮM KTEŘÍ NECHTĚJÍ ODPOVĚDĚT NA SLUŠNÝ DOTAZ ALE ŘEŠÍ NESMYSLY. DĚKUJI.

                      NE ZŘEJMĚ NENÍ :-))))))))))))

                      0 0
                      • Libores  

                        jak myslíš, bydli si kde chceš.

                        0 0
                    • JMT  

                      Negativní komora u foxe mě zajímá uplně stejně jako historie Brna, ale to máš fuk a skloňování je mi tak buřt, tak uznávám že si vyhrál a postupme dále

                      Co jezdíš na tom kanondejl fullu ? Něco jako XC ? Klidně ti tam pár cestiček ukážu, třeba v týdnu večer po práci a jesli pak řekněš že ty ostatní hory jsou lepší nebudu argumentovat nic :-) Transbrdy máš projetý ? zrovna kolem Řevnic je ta nejlepší část

                      0 0
                      • BenedictCumberbatch  

                        Ano kolem Řevnice a dále k Dobříši – k Dobříši – k Dobříši – k Dobříši- kdybych udělal chybu tak mne opět vychovejte, prosím..to mám projeté..a pojďme se když o něčem bavit, tak o kole…ještě abych se dohadoval i tady..na to chodím do práce abych byl v tenzi.

                        A já nechtěl vyhrát ale ani se zúčastnit..já bych se tím nezabýval přece..

                        0 0
                        • BenedictCumberbatch  

                          Jezdím všechno co mne napadne.a kam se mi zrovna chce…klasika je vyjet nahoru jet kus po hřebenu a pak si dát nějaký sjezd pokud na něj mám, pokud ne tak kritické místo dám třeba příště.. neříkám tomu nijak..je mi 42 a škatulkoval jsem to když mi bylo 15, měl jsem jako jeden z prvních Kenhilla na XT a všichni se mi posmívali proč nemám normálně silnici jako ostatní.. to jsem ještě skutečně chtěl jezdit závodně XC ( tehdy jezdila třeba Missy Giove nebo John Tomac a všechno bylo de facto jedna disciplína).. dnes jen jedu ven kam chci ..

                          0 0
                    • BenedictCumberbatch  

                      Dekuju ale to sklonovani je opravdu mylne. Řevnice je jedna je to nastroj na vabeni jelenu. Ta řevnice cili to sklonovani je spatne.

                      0 0
                      • meris  

                        Ústavu pro jazyk český tak nějak věřím více.

                        0 0
                        • BenedictCumberbatch  

                          Ja Ti rozumim ale to neznamena ze to tam maji dobre..mam udat nejaky priklad z historie kdy se nekdo nebo nejaka instituce mylila?

                          0 0
                    • BenedictCumberbatch  

                      Dekuju ale to sklonovani je opravdu mylne. Řevnice je jedna je to nastroj na vabeni jelenu. Ta řevnice cili to sklonovani je spatne.

                      0 0
    • Smazaný účet  

      Líbil ses mi v Sherlockovi a ve Star Treku. Ale Řevnice je z ruky. A jinak to zkus tady https://www.facebook.com/…69310920704/?…

      0 0
      • BenedictCumberbatch  

        No hele moc děkuju fakt..každá role mi dala zabrat ale dost sportuju takže se to dalo vydržet :-))) možná to bude pro někoho divné ale nemám facebook z několika různých důvodů.. ale kouknu tam, pokud se mi to zobrazí všechno..díky moc a měj se !!!

        0 0
        • jaspy24  

          Hustý, nemáš facebook – vítej do party :-) Jinak brdy mám bohužel daleko, ale byl jsem tam na podzim na čundru. Skoro mě mrzelo, že jsem to šel pěšky a ne na kole…

          0 0
    • JMT  

      Tak do začátku by možná bylo dobré lehce nastínit to bydliště

      Tak už koukám výše, řevnice, ty voe, co chceš víc ? :-D lepší místo na bika asi moc není :-)

      0 0
      • BenedictCumberbatch  

        Kromě Krušných hor Šumavy Jeseníků atd atd atd atd.. není to tam špatné..co chci víc? to jsem psal na začátku mého inzerátu na seznámení :-)¨ dělám si dost srandu tak aby mě zas někdo nebral doslovně .-)

        0 0
        • JMT  

          Na takový to běžný XC bych asi netvrdil že je v Kruškách lépe…o Šumavě nemluvě. Kolem Řevnic je to super.

          0 0
          • BenedictCumberbatch  

            Tak Krušné hory jsou vyšší, delší, náročnější zajímavější, můžeš střídat německou a českou stranu ale každy má samozřejmě svůj názor.. jo a tedy sjezdy také v Krušných delší..je i vidět dál do krajiny

            0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce