• SNAIL

    Kdo by se chtěl zítra přidat na pohodovou vyjížďku směr na Brdy, tak budu v 10:00 hod. pod Barrandovským mostem na Smíchovské straně. Oběd klasicky v Halounech.

    0 0
    • Gung-Ho  

      Dneska sme s Pendolínem a Tomášem byli a fakt super. Počasí fantastický, jak na jaře, i obídek v Halounech sme si dali už na zahrádce, no a bahno sice trošku bylo, ale zas tak strašný to nebylo…na to sou Brdy super. Takže k zejtřku…sice mám dost práce, ale pokud by bylo počasí podobný tomu dnešnímu, tak by byl hřích nevyrazit. Tak uvidim ráno:-))

      0 0
    • Phoebe  

      OK, pokud bude dobrá konstelace hvězd tak vstanu a v deset budu na srazu.

      0 0
    • bam  

      Ja bych taky jel, ale obavam se ze nebude tak pekny pocasi jako dneska :( Uvidime rano podle tohohle www.medard-online.cz..

      0 0
    • SNAIL  

      Tak vyjížďka byla bezva. Ráno jsem čekal že nikdo nepojede, ale nakonec jsme jeli čtyři – Phoebe, Pendolíno, Iva a já. Během cesty pak vylezlo sluníčko a byla to paráda. Tradiční oběd v Halounech včetně plačinky se zmrzlinou opět neměl chybu . Doufám že mě Iva nebude dlouho proklínat za závěrečnou zkratku přes Babku :-)

      0 0
      • Phoebe  

        Doufám, že už si vyměnil řetěz, i když umíš krásně nejtovat. Ale možná, že jsem tě předběhl, jelikož mi včera nenadále propadla měrka, tak už jsem raději vyměnil + jsem nasadil Schwalbe RR, takže příště budu o 0.001 sekundy rychlejší :o)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.