• klito

    Zdarec.Poradíte mi,jakou navigaci do auta do 4000?

    0 0
    • jIrI___  

      http://forum.navigovat.mobilmania.cz/ tady určitě poradí.

      0 0
    • Bomba+  

      TomTom XXL IQ Route. Má 42 zemí, aktualizaci mapy do 30 dnů zdarma…radary, doprava, má vše co je potřeba.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Já mám Garmin Nuvi 1350, a jsem spokojený

      0 0
    • figurka  

      Já osobně mám NAVON N480 s IGO Primo a jsem spokojen.

      http://www.entershop.cz/main.aspx…

      0 0
      •  

        taky spokojenej majitel Navon 480 igo primo

        0 0
    • poriz1  

      Co třeba nějakou nokii s navigací, bo jinej telefon? Sem si koupil nokia 5230 a spokojenost( + modul)

      0 0
    • pačes  

      Mám Panasonic Strada CN-GP50N, vzal jsem ho pro ten 5-ti palcovej displej, páč jsem trochu slepej. Dá se koupit starší celkem levně, syn mi udělal upgrade, mám možnost jít na Panasonic, TomTom, GarminXT a iGo8. Udělal z toho takovej minipočítač, hlídá to radary, hraje na tom hry, pouští filmy a muziku a jde přes to i telefonovat, ale takhle fungují asi všechny navigace. Pro mně trochu španělská vesnice, ať si s tím za jízdy hraje, já se raději kouknu do mapy:-)

      0 0
    • shurty  

      Garmin 200-koupeno před asi dvěma roky v Německu v akci za asi 80 eur, tady dokoupen Lifetime upgrade a spokojenost. 4× do roka upgrade map

      0 0
    • Smazaný účet  

      4k je na navigaci celkem málo, je vcelku dobrý, aby měla doživotní aktualizaci map a dostatečně velkej displej, doporučuju Garmina (máme starší Mio a novější Garmin), takový ty mobil s gps apod mi přijdou vcelku nefunkční, mám hlavně zkušenosti s outdoorovou navigací, která má přesnost třeba 3/5m a kámoš s GPS Nokií měl 18, což je na pi*

      Nejlešpí zajít do krámu (u náš např. Navigoo) a doptat se jich tam, co je v nabídce a tak, oni tomu rozumí nejlíp a případně nabídnou i ceny

      0 0
    • kafac  

      Kup neco na dealextreme, hod do toho IGO a mas vystarano…

      0 0
    • Jose7  

      vybiral bych se čtveřice garmin,Navigon,Tom Tom a Navon nicméně Tom Tom bych já rozhodně vyřadil kvuli tomu že neumí čisla popisny garmin 1350 není určitě špatná navigace ma lifetime což se muže hodit jediny co mě odrazuje že má jen jeden prujezdny bod a nemá optimalizaci prujezdnych bodu tohle má až 14XX ale tam ta cena bude výš dale bych rozhodně nezatracoval navigon myslím že má nejlepší poměr cena/výkon třeba ce 40 se prodává za dobry peníze (pokud netrváš na mapach cely evropy) navon 480 neni asi špatná nemá ale rds-tmc i když u nás to stejně moc nefunguje zatím ale snad se to zlepší zaleží jak to člověk využívá a co preferuje osobně bych asi vybiral mezi garminem a navigonem pokud bych zvolil vyšší limit a třeba 5'' display tak bych asi zařadil do vyběru i navon 560 ma vybornej matnej dispaly na kterym je něco vidět když na to svití slunce taky je třeba duležitej držák aktivní držak v tyto ceně nebudeš mít asi nikde ale řekl bych že garmin má ty držáky asi nejlepší. dale garmin bude mit asi nejlepší turistickou mapu nikdy z toho nebudeš mít outdoorovou navigaci s vydrží ani odolnou ale dá se to provizorně použit i na kolo za mou osobu kdyby garmin u 14XX dělal 4,3'' display šel bych do tyhle přece jen 5 palcovej display se mě zdá už velkej třeba když to člověk vezme třeba někam do města na peší takže pokud nevadí jeden prujezdní bod bud 1350 jak již někdo zminoval nebo nějakou tu 40 od navigona pokud chceš lifetime na aktualizaci map máš jednodušší vyběr a to garmin tak štastny vyběr rozhodnutí je vždy na tobě

      0 0
      • Bomba+  

        Kdo ti rekl, ze TomTom neumi cisla popisna ?? Mam tu TomTom ted u sebe a cisla popisna tam jsou…mozna mam teda nejaky vyjimecny kus…:-))

        0 0
        • Jose7  

          Osobní zkušenost mám jen s garminem a navigonem ale s těmi adresami jsou toho plná fora třeba na navigovat.cz udajně tom tom má snad nějakych 40% těch čísel a udajně ani v 50 tisicovym městě tu adresu nenajde pokud tomu tak není tak se omlouvám.

          0 0
          • Bomba+  

            jo takhle…no nevim, zatim mi cisla nechybela…ale je pravda, ze ve vetsich mestech a vesnicich jako Brno, Ostrava, Plzen…

            0 0
    • Smazaný účet  

      Obnovím mrtvolku.

      Plánujeme v září cestu do Chorvatska a rád bych koupil nějakou navigaci, která by mě navedla bez bloudění na místo určení.

      Koukal jsem, co kde jak. Myslím, že by mi stačila bohatě tato https://gps-navigace.heureka.cz/…al-lifetime/ ale nemá mapy Chorvatska.

      Poradí někdo něco? Do teď jsem používal Waze, která mě po ČR navede z 99% na výbornou, ale nevím, jestli by šla použít také, díky.

      0 0
      • Paja  

        mapy.cz?

        Vzhledem k tomu, ze od pulky cervna bude prakticky zrusenej datovej roaming klidne i waze nebo google mapy.

        0 0
      • jIrI___  

        Pokud ti nevadí navigace v telefonu, tak Sygic je jasná volba. Minulý rok měli před prázdninami akci na mapy Evropy, třeba bude i letos :)

        0 0
      • mr.antik  

        gůgl nestačí? Zkus se navigovat přes web na místa která potřebuješ a uvidíš jestli to nedělá nějaký nesmysly

        0 0
      • wong  

        Waze samozřejmě funguje i v zahraničí. Na začátku měsíce jsem jel do Holandska a v Německu jsem díky tomu několikrát objížděl stojící dálnici. To jsem ještě řešil německou SIMkou, ale to už nebude třeba.

        Klasickýho TomToma jsem ani nevytahoval… Ale klidně prodám TomTom GO630 :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.