• Superior

    Asi pred 2 mesicema sem si pri fotbale docela hodne natah lejtko (asi 2 dni sem kulhal), pak se to zacalo lepsit, po 4 dnech sem sel na kolo a v pohode, pri chuzi uz sem mel pocit, ze je to uplne ok, po 14 dnech sem si sel zabehat a po par kilometrech mi lejtko ztuhlo, tupa bolest a konec, zpatky uz sem to musel dojit. Od ty doby se to uz asi 3× opakovalo, tzn. delam vsechno normalne, kolo, plavani, posilovna, veslovani, ale kdyz si du zabehat, po par stech metrech je to v prdeli … nemate nekdo podobnou zkusenost nebo nevite cim by to mohlo bejt, sem moc netrpelivej a mam tomu dat vic casu?

    0 0
    • TJK  

      promin ale neda mito… ty vole bez k DOKTOROVI! a neptej se na bike foru.

      0 0
      • Superior  

        Uz me to taky napadlo, ale porad sem si nejak rikal, ze na to je jeste cas … no nic … rikal sem si, ze se tady kolikrat resi vestsi hovadiny a taky nevim proc, nejak mam pocit, ze tou navstevou doktora si taky uplne nepomuzu …

        0 0
        • thesecond96  

          No rozhodně ti to neublíží, když tam půjdeš. Asi to nebude uplně prdel, když s tím máš 2 měsíce problém.

          0 0
        • TJK  

          se svalovejma problemama bych si nezahraval, ja mel utrzeny upon prsniho svalu a kdyz jsem se ze zacatku taky na doktora vykaslal, tak me nakonec zmr*dal jak sirotu ze jdu tak pozde, protoze se to nelepsilo… ja bych tam sel kazdopadne.

          0 0
    • cagalam  

      já ani nevím co je „lejtko“

      0 0
    • Mastr  

      Když už jsme u těch lejtek, jak dlouho trvá než se dá natžený lýtkový sval používat. Slyšel jsem cca 4–5 týdnů a nemůžeš na to šlápnout. Má někdo zkušenost ?

      0 0
    • marco  

      Jdi k doktorovi, protože to vypadá, že si dáš vždy klidovku a po chvíly si to znovu obnovíš. Máš něco natrhlý a i když se to neprojevilo zrovna krevní straženinou neznamená to, že to nic není. Při každé činnosti se zatěžuje jiná svalová skupina vláken proto to bolí jen při běhu. Pro klid nic nedáš a doktorovi tvých 30 korun udělá radost.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.