• witcherrr

    Čaute,

    Chtěl jsem se zeptat jak poznám že mám dobře nastavené kufty mám 520 + tretry Shimano SH-MT43L,SHMT43L­,MT43L,MT43-černá.

    Už sem na nich absolvoval dvě jízdy po pár minutách 15– 20, začnu mít mravenší pocit v noce na chodile a ruky, Jenom na pravých což je zajímavý. Nevíte někdo čím to je, nebo to je nevyježděnost. Děkuji.

    0 0
    • Kurt  

      O tom tady toho je napsano opravdu hodne. Pricin mravenceni muze byt samozrejme vic, ale asi nejpravdepodobnejsi je problem s prokrvenim – na to je rada jednoducha: neutahuj tolik botu.

      Z toho taky vyplyva, ze pozice kufru v tomhle asi nejede.

      Cili: pred pristi vyjizdkou dotahni botu az na kole a ne uplne na krev (nesmi se samozrejme na noze hybat). Taky muze byt problem treba v nastaveni sedla, ale to tezko posoudit bez dalsich informaci – na tom kole jsi uz jezdil a ted poridil naslapy a boty, nebo je to nove, pripadne nemenil jsi vice komponent?

      0 0
    • witcherrr  

      Jde především o nohy :) btw seřizoval sem to hodinu hh ..

      0 0
    • maajkee  

      Mě mravenčí v chodidlech jen při teplotách 30°C a více, nevím čim to je :)

      0 0
      • JayDee  

        Tim ze si utahnes tretry „za studena“, pak vyjedes a natece ti noha. Zacne se blbe prokrvovat a zpravidla te zacne palit chodidlo a vybehnou mravenci :)

        0 0
    • Yura  

      Vydrzite bez problemu v tretrach treba 10 hodin? Ja jak jedu 4 hodiny, tak me zacinaj slusne bolet narty a malicky a uz abych byl doma a sundal je. :) Btw mate nastavene kufry tak, aby smerovaly spicky trosku dovnitr?

      0 0
      • maajkee  

        S tím problém nemám, kufry mám rovně, nevím proč by měly směřovat špičky dovnitř.

        0 0
      • camillio  

        Taky vydržím, spíš zadek nevydrží, ale to bude letošní slabou trénovaností. Špičky bych potřeboval spíš ven, ale bo tretry neumožňujou moc lavírovat s lookama, tak rovně. Na bajku spdčka asi trochu ven špičkama (říkejte mi Chaplin :D).

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.