• Joei

Zdravim,

chtěl bych se zeptat. Mám MZ 55R 09 a nedávno se mně stalo to, že vidle začala chodit pouze cca na poloviční zdvih. Vidli sem rozebral a zjistil jsem že za to může tlumící patrona, která je nerozebiratelná a taky v ní je dusík. V domácích podmínkách opravit nejde, ale foru na mtbr.com jsem našel návod jak z toho udělat otevřenou olejovou lázeň, tak sem se chtěl zeptat, jestli to už někdo zkoušel, nebo má s tímto problémem zkušenosti a jak to vyřešit.

0 0
    • cat  

Mel jsem stejnej problem, myslim, byl to prvni rocnik, kdy se vidle zacala vyrabet a postupne se to zhorsovalo- porad mene zdvihu. Poslal jsem ji k Milanovi, opravil to, ale po chvilce to bylo zpet. Nevim, co se stim da delat. Moje rada- prodat a koupit Van 36:)

0 0
    • Deathklaat  

Musíš to někam poslat, aby ti to dali dokupy. Posilal jsem k Bartoníčkovi. Pak se modli, aby se ti to nestalo znovu;-)

0 0
    • Joei  

a kolik za to chce Bartoníček? Vidli už nemám v záruce takže bych platil… A pokud se to zachvilu zase podělá tak to moc nemá smysl.

0 0
      • Tomkac  

podela se znova… taky jsem ji mel… musis hodne foukat abys to neodvaril, jenze to uz je pak skoro xc vidlice… vzal jsem pak domaina 318 u-turn a zadny problem…

0 0
      • cat  

Jak rikam, podelalo se to po oprave znovu, nevim jestli je nejake finalni reseni. jedine prodat.

0 0
    • Joei  

Tak sem z te patrony udělal, podle návodu na foru mtbr.com, otevřenou olejovou lázeň a tlumí to v pohodě:-), chodí na plnej zvih. Akorát teď mám problém že ve druhé noze když jí nafoukám tak mě přes stíráky vytíká olej…

0 0
      • Tomkac  

muzes mi prosim poslat odkaz na ten navod??? Jedna 55R se mi vali ve sklepe a nevim co s ni…Ja jsem kret*n co maturoval z nemciny, takze se v tom neorienruju…

0 0
        • Joei  

Jo určitě, tady ho máš: 55R fix je to v angličtině ale snad to přeložíš, ja sem taky maturoval z něminy a s pomocí translatoru a min. znalosti angličtiny jsem to přelouskal. Jinak tady je odkaz na vlákno ve fóru na mtbr.com kde se tohle řešilo zde

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.