• KubaBajk

    Zdar hoši, ti starší tady ví že kolem už nežiju, nemám už tudíž přehled.

    Kolega ale shání 27,5 HT MTB do dvaceti tisíc, jezdí hlavně asfalt, polňačky a ne nijak daleko. 27,5 jsem mu nevymlouval, i já tomu rozměru fandil. On by ale bral i 29, kdyby 27,5 nebyla k sehnání.

    Kolega má ovšem 110kg takže to chce pořádný výplet, vidlu s co nejširšíma vnitřníma nohama (nemusí nijak extra fungovat, pod ním bude pružit i pevná), pokud možno tapered hlavu, sedlovku radši od 30mm nahoru a ideál by byly kliky s dutou osou ale to je asi utopie za ty prachy…

    Nevím, už to nesleduju, ceny jsou možná jinde, poprosil mne o pomoc a já jsem líný hledat když vím, že tady to máte všichni v malíčku.

    Uvítám rady i odkazy na konkrétní modely.

    Za případnou pomoc všem zdejším cyklomagorům vřelý dík :)…a byl bych strašně rád kdyby mi poradil Ruprt :)

    0 0
    • KubaBajk  

      Jo a klidně sem hažte i odkazy na vlákna kde se řeší 27,5 MTB 20000,–Kč vs. těžký jezdec, já to pročtu…vím, jak se tady nenosilo zakládat stejné téma stokrát, já sám jsem proti tomu semtam vystupoval. Takže tak.

      0 0
      • vp2  

        Pokud by šel kolega cestou skládaného kola, tak nabízím na 27,5er z nového kola sundanou Suntour XCM RL plus přední kolo (SRAM MHT 306 DISC, ráfek KLS Draft Disc, záplet stainless steel black) komplet za 1300,–Kč.

        0 0
    • Erknold  

      Stavba. jelikož přesně víš co chceš a sériovka pod 20k, to nebude. Ta nebude mít ani jedno.

      U kolegy bude asi jedno, že bude mít kombinaci Alivio, Deore, nebo X5. Hlavně, že bude slušná vidle a kola. A to prostě seriovky nemají, ty mají XT přehazovačku.

      0 0
    • Krejca  

      Posílám ti mail

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.