• Pitrisecek

    Hodně dobrý kamarád mě oslovil s prosbičkou o pomoc při výběru kola. Je 185 cm vysoký, váha 82 kg, na kole nikdy nejezdil, a teď se rozhodl, že chce být biker. Takže hledá MTB na projížďky v Beskydech či Ostravsku. Vzhledem k tomu, že není zatím technicky vůbec zdatný, tak nevím, zda mu poradit 29tku, protože je mi jasné, že v této cenové relaci to bude těžká kobyla, kde nevýhody zřejmě budou přesahovat výhody 29tek. Takže spíš to vidím na 27ku, od věci by nemusela být ani výhodně koupená 26ka ve slevě. Vzhledem k cenové relaci asi vychází jako jediné možné a rozumné volby kola z Cyklonemcik.cz, případně Maxbike (zde mám možnost 20% slevy na jakýkoliv model), kolo by mělo mít raději vzduchovou vidli sr suntour Raidon. Zatím mě zaujaly tyto modely:

    http://www.cyklonemcik.cz/…-full-raidon (nevím, zda bude kolo použitelné na výšku 185 cm)

    http://www.cyklonemcik.cz/…eore-27speed (zvolit variantu s Raidonem)

    http://www.maxbike.cz/…ardeen-27–5/ (opět s vidlí Raidon)

    0 0
    • nitraq  

      Díval jsi se do historie, než jsi založil nové vlákno? Pokud ano, tak bys zjistil, že toto téma se tu řeší každý den, někdy i vícekrát.

      A abych jen neremcal, tak ty kola od Němčíka nic moc a Maxbike i po započítání slevy nevychází nejlíp. Pokud 29, tak je docela jasná volba CTM, kde bych ještě doporučil připlatit za nový brzdy Deore M615.

      0 0
      • Pitrisecek  

        Úplně stejné téma jsem nenašel, každopádně dík za tip, vypadá to velmi slušně, zatím asi favorit :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.