MONDRAKER FOXY CARBON R 27,5 x Rock Machine Blizzard TRL 90-29

2 nepřečtené
  • hansus

    Ahoj,

    poradite nekdo nezkusenemu, chci si koupit celoodpruzene kolo, jak na traily tak na tezsi teren v horach:

    Premyslim, zda nasledujici:

    https://www.sport95.cz/…ck-2019.html

    nebo

    https://www.sport95.cz/…-5-2019.html

    Obe kola jsou svym zpusobem skvela – na Rock Machinu se mi libilo pri testovaci jizde dobra sviznost pri klasicke jizde v terenu, zase bylo horsi pri ovladani na trailech proti Mondrakeru, aby ne 29" protim karbonovemu 27.5". Merim 187 cm a vazim 88–91 kg.

    Rad bych dodrzel hranici cca 60 tisic, coz Mondraker je drazsi ale zase karbon. Mozna poradi nekdo neco jineho? Pokud by nekdo doporucil 29", ale hravejsiho charakteru?

    Diky H.

    0 0
    • Breakpain  

      Jsi si jist tou velikostí u Mondrakera? Je to individuální, tíhnu osobně spíš k XL rámům (21–22) se stejnou výškou, ale to nic nemusí znamenat.

      Stejně tak bych své osobní preference směroval na 29, ale udělal bych to jednoduše. Vyber si velikost kol podle toho, kde se cítíš být „na svém“ a co považuješ za nejzábavnější věc ;-)… Podle toho Ti i vypadne značka a máš to.

      Moje volba by byla kolo někde kolem reache 490–510mm, 29 kola a je to ;-) … 187 cm, nohy 91. Jsem sjezdově založený, tzn že tolik neřeším jak „dobře/blbě“ se na tom šlape, ale všechno nastavuju pro ideální jízdu z kopce.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.