• veronica.urb

    Dobrý den,

    jsem studentka z Technické univerzity v Liberci a píši bakalářskou práci na téma mobilní aplikace na zaznamenávání pohybové aktivity. Ráda bych Vás požádala o vyplnění krátkého dotazníku, který je anonymní a otázky ohledně studované fakulty a věku nejsou podstatné (můžete je vyplnit libovolně). Obracím se na Vás protože věřím, že sport nebo pohybová aktivita je pro vás důležitá a silné a slabé stránky jednotlivých aplikací pro záznam pohybové aktivity máte lépe prověřené i z praktického hlediska.

    Proto Vás tímto žádám o vyplnění, klidně i více krát abych získala větší inspiraci pro psaní.

    Děkuji za Váš čas a zde je odkaz na dotazník.

    https://docs.google.com/…gxg/viewform?…

    0 0
    • Martin  
      1. proč je ten věk tak divně, nestačilo by pár voleb s věkovou skupinou? (20–30, 30–40 a pod.)? a když není relevantní, tak proč je povinný?
      2. docela vágní otázky, chtělo by to zpřesnit
      0 0
    • nitraq  

      Vyplnil bych, ale je to extra blbě udělaný dotazník. Věk? To je jen pro 26leté a mladší? Fakulta? Já jsem vystudoval úplně jinou fakultu na jiné univerzitě, co mám tedy vyplnit? A co lidi, co nemají VŠ? Proč nemáš u výběru aktivit možných více voleb a musím vybrat jen jednu? Dál jsem nekoukal a zavřel to. Napiš, až ten dotazník bude smysluplný.

      0 0
    • Johnnyxjr  

      a co v přídadě že má někdo 10+ aktivit za týden trochu to překopej

      0 0
    • MirosPikos  

      Boha jeho, vždycky se musím zhrozit, v jak tristním stavu je české školství. To nemáš žádného vedoucího bakalářské práce, který by ti řekl, jak má vypadat dotazník? Že by se mohl nějak jmenovat? V tom případě by mělo nic neříkající spojení mobilní aplikace být napsáno takto „Mobilní aplikace“. Představit sebe a k čemu ten dotazník bude sloužit. Atd. atd. atd…

      Minimálně bys měla napsat do dotazníku to, co si napsala tady na BF. Mohl by se jmenovat třeba „Mobilní aplikace ve vztahu k zaznamenávání pohybových aktivit“.

      Tenhle pokus rychle zastav, neboť ti pak už řada lidí nebude chtít dotazník vyplnit a budeš mít problém sehnat dostatečně velký vzorek.

      0 0
      • Bubaaak  

        Sis ještě nezvykl, že co VŠ dotazník na BF, to je perla za kterou by se styděl i žák 1. stupně ZŠ ? :D

        0 0
      • Frostty  

        Si ten vzorek bude muset vytvořit sama, jak každej druhej :D..

        0 0
    • wanderer  

      Je to nedomyšlený, třeba ten výběr fakulty. To je jen pro studenty z Liberce?

      0 0
    • mrozu  

      Dotazníkem podobné kvality bych se styděl svolávat lidi do hospody, pokud bude bakalářská práce pokračovat v podobném duchu, tak potěš koště.

      0 0
    • jIrI___  

      Bohužel jsem na některé otázky nedokázal odpovědět, nenabízela se mi vhodná možnost = takový dotazník nemáš u státnic šanci obhájit.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.