• peewl

    Ahoj,

    druhým rokem jezdím po pěšínkách na Kokoříně, kde neustále objevuji nové single tracky a užívám bikování jak to jen jde.

    Bohužel jsem se za poslední dobu již nějak zaseknul a ne ne objevit zas něco nového, zábavného, technického a prostě něco, kde si užiješ pořádnou jizdu na biku.

    Hledám nějaké nadšence z okolí Mělnika kdo stejně jako já valí všude možně po Kokořínsku a co nějmín po silnici :).

    Rád bych si domluvil vyjižku a potkal zas nové bikery z Mělníka.

    Jezdím nejvíce o víkendu, sem tam to ale stíhám i na rychlou vyjížku v týdnu, kdy vyrážím kolem cca 17 hod. na rýchlý okruh.

    Budu se těšit na případnou reakci.

    cheers!

    0 0
    • jecnak  

      Pristi nedeli v 9 v Osinalicich viz http://www.bike-forum.cz/…-7–2013.html#…

      0 0
    • Rychlej turista  

      Z Hradska po schodech ke Grobiánovi jsi už jel? :-)

      0 0
    • peewl  

      Brdo, tak koukam na mapu, to jsem jeste nejel. Ale zrovna v sob. jsem jel kocicinou nahoru a pak po zeleny, kde jsme vyjeli u autocampu na kokorine. Takze rikas, ze to je neco podobneho?

      btw – na tu zlutou jsem koukal na rozcesniku, ale prisla mi jako dobrej climbing nahoru. Takze jsem to nijak netestoval, ale jako dobrej napad vyjet kocicnu, chvili prozit „agonii“ po asfaltce z Sedlece do Hradska a pak to valit dolu po te zlute :))).

      Hehe, dost mozna to dnes ozkousim, mam zas den, kdy bych mohl byt driv z prace, takze bych to mohl stihnout :-)))!

      0 0
      • Rychlej turista  

        Já po těch schodech před 40 roky tahal 20 kg babiččino kolo, když jsme si zkracovali cestu z koupání na Harasově do Mšena :-)

        Pak dej vědět, jestli jsi to sjel a přežil :-D

        0 0
        • peewl  

          Tak jsem to tam vcera svihul :), mno, uzasny v polovine schodu jsem neco sjel, ale zbytek, nutno se priznat, jsem sesel.

          Nic mene, verim, ze se to sjet da, mozna ne uplne vsechno, ale cast urcite ano. Byl jsem tam sam a tak jsem nechtel zbytecne riskovat :).

          Dale bych chtel jeste upozornit na to prekvapeni ktere ceka uz na konci u silnice, kdy na tebe, nastesti za plotem, ale i tak dost steka pomerne velkej cokl a kazdou chvili cekas, kdy porazi plot a ty budes muset zacit bojovat :-D!

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.