MBV 2012 aneb za dobrotu na žebrotu

5 nepřečtených
  • Hrubiduk

    Ahoj,

    chtěl bych se podělit o zkušenost ze sobotního maratonu v Novém Městě.

    Při výjezdu na Javor jsem půjčil nýtovačku. I když jsme se s kolegou závodníkem přesně domluvili kde a jak mi ji vrátí, už jsem se s ní nepotkal a musím si ji koupit znovu.

    Takže jsem se zařekl, že odteď už z ruky nikomu na závodech nic nedám. Jsem znechucen a nas..ný.

    Pokud by se na tomto fóru našel onen kolega a pouze došlo k nějakému nemilému nedorozumění, napiš sem a nějak se domluvíme.

    Biku zdar.

    Přikládám malou anketku

    0 0
    • orm  

      Zatím bych nevěšel hlavu. Mně na 55km půjčil jeden závodník pumpičku, zapamatoval jsem si jeho číslo a domluvili jsme se, že mu ji vrátím v cíli. Bohužel defekt jsem neopravil a než mě odvezli do cíle tak tam závodník již nebyl. Prohledal jsem parkoviště a nenašel jsem ho. Až v pondělí se mi podařilo na něj sehnat kontakt, přes jeho domovský klub, a domluvit vrácení. Proto si nemyslím, že by ti dotyčný úmyslně nevrátil nářadí. Pokud znáš startovní číslo, najdi si jméno člověka ve výsledkách a napiš pořadateli. Oni mají emailový kontakt na toho člověka pokud se registroval předem.

      0 0
      • orm  

        Pro rýpali bych chtěl dodat, že v době startu jsem svoji pumpičku měl, ale někde, asi při pádu, jsem ji ztratil. Prostě občas se toto stane a proto vždy osobně pomáhám, když mě o to někdo požádá nebo vidím, že pomoc je potřeba, i s rizikem že to nářadí chvilku nebo vůbec neuvidím.

        0 0
      • Hrubiduk  

        Problém je, že jsem si to číslo zapamatoval asi špatně :( podle cílového času by musel mít asi křídla, anebo to byl Jára Kulhavý :)

        0 0
    • mastihuba  

      pěkné slečně výměnou za telefon, proč ne :D

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.