• .: Elessar :.1

    čau, víte něco o těchto kolech? Točí se to?Drží to? Díky! :-)

    0 0
    • duk  

      Heh, 317 jsou levnější ráfky od Mavicu. Když je do něčeho zapleteš, tak se asi točit budou… Jestli se pletu, tak mě opravte.

      0 0
      • .: Elessar :.1  

        Jasné, jde mně hlavně o to jestli to drží. Já těm mavicům nějak nevěřím, všechny ty řeči o Crossridech…

        0 0
        • MJ24  

          dlouhou dobu jsem vozil mavicy 221 od doby co se přestaly dělat vozím 317. Mám to ve verzi na Véčka zapletené na př. nábě Coda a zadní Novatec D712SB se ztenčovanými dráty a Al niply sem se dostal na 1595g což se už dá. Podle mě to jsou jedny nej ráfků na Véčka pokud nechceš do ráfků investovat větší obnos, což já nechci protože je cca za 2–3 sezony probrzdím. Jinak jsem s nimi nikdy neměl problém s nějakým častějším centrováním nebo tak

          0 0
        • duk  

          Mavic vyrábí celkem dobrý mainstreamový ráfky 317 jsou takový obyč XC ráfky no, nic světobornýho… průměrná cena, průměrná žiovotnost, průměrná váha. Na co to chceš? Zkus se podívat do historie, určitě toho tady bude hafo. Vozí je celkem dost lidí…

          0 0
    • gargamel  

      Jezdím je něco přes 4 roky. Původně jsem je měl zapletené na deore nábách, které jsem pak vyměnil za Novatec. Za tu dobu bez problému, nehází… Nedávno jsem je překonvertoval na notubes. Zjistil jsem, že je ráfek trochu bouchlej (promáčklej do vnitř), ale nehází, tlak drží.

      Asi to nejsou žádný peříčka a držej v poho.

      Mám je na LP v profilu.

      0 0
    • Mamut  

      Od cias, ked som na nic moc hrbe zlikvidoval 3 mesiace stary Mavic 221, som nad nimi „zlomil hul“. Nie je problem kupit rafik za 2/3 ceny, ktory je pevnejsi, centrovatelnejsi a niekedy aj lahsi (inak zhruba rovnaky). Moj favorit je Mach MX. Ten podo mnou drzi uz 4 roky (a to som uz tazsi, nez v ere 221) a prezil male desiatky podobnych hrbov bez ujmy.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.