• Jura57

    Moje původní vidlice už dosluhuje a dostala se mi možnost levně koupit tuto vidlici Marzocchi 44 TST2 2009 a chtěl jsem se zeptat na vaše zkusenosti s ní, jak se chová v terenů a jeji vlastnosti atd.?

    Nebo místo ní nějakou vhodnou náhradu tak kolem 6 tisíc uvažoval jsem nad vidlicí Rock Shox Tora 318 U-turn ale zdála se me dost těžká.

    Jezdím spíše teren než silnic a važím tak kolem 85 kg

    0 0
    • ravag3r  

      Od nových Marzocchi ruce pryč, v historii je toho hodně. Toru můžu doporučit, sám sem jí vozil. Další možnost je upravený Epicon.

      0 0
    • Tomcat  

      uvažoval jsem nad vidlicí Rock Shox Tora 318 U-turn ale zdála se me dost těžká..... ..... A proto šáhneme po Marzocchi které dělá mezi lepšímy vyrobci nejtěžší vidlice že? Samo dělá i lehké ale o sou topmodely a taky je pořeba srovnávat konkurenční vidle.

      0 0
    • Marccoo  

      Za šest bude rozhodně lepší než Tora,maruš nejsou špatný,ale až od modelu 44,jinak fajnovky jsou loňské modely XC 500,600 retro.Jinak za ty peníze bych vzal Epicon TT.

      0 0
      • Tomcat  

        Epicon… .....už sem myslel že se tu někdo takovej neobjeví.

        0 0
        • v POHODÌ klokan  

          A od tebe určitě nikdo nečekal tuhle pohrdavou pózu k jeho výrobci…

          0 0
          • Tomcat  

            Ano nečekal, kdyby on to tady neplác , o jeho vidlicích to tu nebylo, nenapsal bych na tohle téma ani čárku.
            At si založí své vlákno kde bude chrlit superlativy na to svoje a házet špínu a pohrdavě se vyjadřovat o tom druhém. Rozhodně se považuji za toho lepšího, protože nemám potřebu takhle vstupovat do diskuzí na tohle téma na jejich půdě.

            Nelíbí se mi jak pokaždý kdy se tu člověk baví o jiných vidlicích , objeví se někdo kromá nutkání sem tlačit tohodle výrobce. Dost mi to připomíná hadky na téma iPhone, iPod nebo jiné výrobky Apple. Pokaždé se najde někdo který má touhu přispět tím aby upozornil jak to je špatné v leším případě, že je jen „ta jeho správná cesta“. A je to i obrácene? Já sem si nevšim.

            0 0
            • MlokCZ  

              Tazatel se jasně ptal na alternativu do 6tis.

              Takže naprosto nechápu co si tím chtěl říct. Jen bylo odpovězeno na dotaz zakladatele vlákna. Takže jediné s čím by mělo smysl reagovat je napsat lepší alternativu než upravený Epicon a proč bude lepší, tedy pokud o něčem takovém víš.

              0 0
              • Tomcat  

                trochu si to idealizuješ. Psal…   Nebo místo ní nějakou vhodnou náhradu tak kolem 6 tisíc  …nemyslím, že by to ony vidlice byly.

                 

                Celé to má dost mezeru v tom že on uvádí že chce  Marzocchi 44 TST2 2009 , ale říká alternativu do 6tis. Tuším že vůbec nemluví o nové vidlici , ale o jetý nebo OEM sundaný z kola (bez záruky teda pardon za dobrý slovo) protože tuhle do 6000 sehnat je dobrý SCIFI

                 
                0 0
                • Jura57  

                  no myslel sem to takhle, muzu ju mit ale kazdej porad rika ze nejsou spolehlivy a sou poruchovy Nevim nemel sem zatim zadnou takze nebudu soudit tak sem si nebyl jisty jestli do toho jit nebo ne proto jsem se ptal na nejakou vidli do tech 6 tisic protoze ted nemam moc penez tak aspon neco docasnyho napadl me rock shox protoze to ted davaji na dost kol ale libi se mi i epicon protoze je za rozumnou cenu  dival sem se i na ostatni vyrobce, ale za ty penize toho asi stejne moc chit nemuzu co?

                  0 0
                  • Tomcat  

                    Chtelo by to tedy chladnou hlavu. Kup prostě na jakou máš a jaká se ti líbí. Za rozumnou cenu jsou všechny to jestli ta či ona je pro tebe je zrovna drahá je jiná vec.

                     

                    Pokud nemáte peníze zkute tedy onu SR Suntour v úpravě od Tuning testu. možná to chtělo onu otázku položit od základu jinak. Rozhodně počítejte stím že pokud ta vidle by byla dočasně asi až jí budete prodávat nebude o ní takový zájem jako o jiné.

                      
                    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.