• novy.snb

Zdravim! Koukal jsem do historie, ale nic jsem nenasel, jeste je to nova vidle.. Shanim vidli, ted mam suntour xcr, ale koupil jsem kotoucovky (Juicy 7, vepredu 180 kotouc), takze se s nima vidle moc nesnasi. Presneji se krouti jako … nasel jsem relic, prijatelna cena, ale zajima me, jak to bude s tuhosti, kdyz ma jen 30mm nohy? Zvladne to nejakou dobu kotouce? Nejde mi tolik o vahu jako o vydzr. Kdytzak i neco doporucte, spis pruzinu s LO, chci zehlicku, LO do kopce, cena max 10 tisic… Diky moc

0 0
    • novy.snb  

Jeste dodam, ze mam hardtail, urceni XC, takze zdvih kolem 100, max 130, ale uz bych z toho mel asi strach…

0 0
    • Martyss  

Abych se přiznal, tak mě taky tahle vidlice zajímá. Stále se tady řeší RS či Fox, maximálně došla řeč na R7, ale ostatní vidlice nic. Nemá nějaké info třeba Milan?

0 0
    • siho  

Mal som dva mesiace (400km) Relic Super LO 80mm s novým bikom, 185mm kotúč. Nuž bol som spokojný, na klasické XC do lesa bez nejakých ptákovin pri mojich 95kg bola v pohode. Ale chcel som väčší zdvih, tak som pokukával po niečom novom. A akurát terazky som ju vymenil ze RS Rebu 100mm.. a je to o poznanie lepšie, prekvapilo ma perfektné žehlenie nerovností v porovnaní s Relicom.

Toľko moje krátke skúsenosti, už len moje odporúčanie na záver: porozmýšľaj o Rebe, nie je to pružina, ale do 10000kč sa dá zohnať. Funkčnosťou sa mi viac pozdáva, má 32mm nohy a v porovnaní s mojou 80mm verziou o 250g (0,25kg) ľahšia. ;)

0 0
    •  

Ječňák je borec!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.