• Ajkalla

    Chtěl bych si postavit nebo koupit co nejlevnější dirt, protože na něm toho zas tak moc nenajezdím. Nejraději bych si ho postavil, z větší části bazarovku, ale nevím jak půjdou sehnat kola, vidle, kliky.. Jestli nebude lepší koupit něco takového: http://cz.author.eu/…7-ua42882601

    Nebo

    http://cz.author.eu/…6-ua42871301

    Ještě přemýšlím nad bazarovkou něco takového, jen tyto kola z bazaru mi připadají že jsou v hrozném stavu.

    /…278-dartmoor

    Díky za rady.

    0 0
    • Salkrikaltor  

      Vím o dirtu minimum, ale pořád to asi bude víc, než nic. Jestli se od roku 2012 na RST Dirt T něco nezměnilo, je to vidlice bez tlumení, dokonce se na Bikeandride.cz divili, že něco takového existuje. Jezdím na ní taky a jde to, ale občas nepříjemně škubne za řidítka při zpětném chodu. Pořád mi to ale přijde lepší, než pevná vidla.

      K ostatnímu už nedokážu říct vůbec nic, bohužel, začínám. Snad jen, že ti závidím, že poznáš, co v bazaru je šrot a co ne, já se musel ptát:-)

      0 0
    • SOBYS  

      Být tebou bych ještě trochu našetřil a pak koupil třeba tohle: http://www.mojekolo.cz/…i-zluta-2016 nebo https://www.canyon.com/…hed-180.html

      Měl jsme možnost se svézt na CTMku a geometrie rámu je dobrá a má odolný díly. Jen pokud máš přes 180 cm, tak bych uvažoval o něčem větším (rám je docela krátký).

      0 0
    • kaktusjack  

      Já před cca dvěma roky na tom byl podobně jako ty, chtěl jsem si složit nebo koupit v bazaru levného dirťáka, okolo 6 tisíc. No, nebyla to úplně lehká úloha, moc levných kol ve slušném stavu nebylo a když náhodou jo, tak bylo hned pryč. Pár měsíců jsem sledoval inzeráty než jsem se štěstím našel něco, co mi vyhovovalo. Sehnal jsem Konu Downside ve výborném stavu s papírama, tuším za 5,5k. Fakt jsem z toho byl nadšený, protože to kolo bylo v lepším stavu než byly všechny ty předchozí inzeráty, co jsem viděl (v podobné cenové hladině). Takové jsou moje zkušenosti, pokud na bazaru, tak to chce trpělivost a trochu štěstí. Skládat to z dílů mi tehdy nepřišlo příliš výhodné, zvlášť když se v téhle oblasti kol tolik nevyznám.

      0 0
    • Ajkalla  

      Ještě přemýšlím že bych koupil authora 2017 a časem dokoupil odpruženou vidli z bazaru. Šlo by nějakýma redukcema použít taper vidli ?

      0 0
      • SOBYS  

        To určitě nejde, když rám nemá tapered hlavovou trubku.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.