• rukay

    Tak jsem už vyčistil z kola, kazety, tlumiče atd. všechno všechno bláto, a potřeboval bych pomoci se servisem Lefty. Už jsem to řešili v předchozí diskusi, ale šlo to do ztracena.

    Vím, že je potřeba Super Castle Tool

    Našel jsem si i mraky návodů (odkaz na ten nejpřehlednější) , kde to nevypadá zrovna jednoduše, ale protože si chci na kole umět udělat maximum sám, rád bych uměl i toto.

    Díval jsem se na ceny servisů a někam i zavolal, ale protože Leftynu by odservisovali nejníže od 1500kč, měl by domácí servis i další pozitivní stránky.

    Z Lefty jsem zatím sundal ty prachovky a nevypadá to zrovna vábně. V marastu se pěkně zasvinila i přes ně. Viz. obrázky.

    Sháním tedy nějakého zkušeného mechanika, Pražáka (bydlím kousek od Prahy – Dolní Jirčany), který by byl ochoten si na mne udělat čas a vidlici se mnou rozebrat. Mám aktuálně prázdniny :-) a tudíž se dá snadno domluvit a mohu přijet i dál.

    Samozřejmě nikoliv zadarmo. Nabízím odměnu 700kč, aby si někdo nemyslel, že pod záminkou výuky hledám servis bazarové Leftyny…

    Děkuji a hezký zbytek prodlouženého víkendu.

    0 0
    • StuntJ  

      tvl, tak ty ložiska už to mají za sebou ne? to vypadá jak rez, spíše než špína …

      0 0
      • rukay  

        Rez to podle mého není…

        Je to zapatlane spoustou vazeliny, která se špínou vytvořila docela kaši, tak se to těžko pozná. Nechci to brát ředidlem, dokud to nebude sundane – pak se ukáže…

        0 0
        • kravjec  

          no tak u téhle se na servis někdo pěkně vysral a proto to vypadá jak vypadá :))

          0 0
          • rukay  

            Bohužel relikt po předchozím majiteli. Ale kupoval jsem levně, takže tak.

            Proto by potřebovala nějakou komplet údržbu…

            0 0
    • rukay  

      Sice už jsem tak vyměknul, že bych přijet i někam dále od Prahy, ale předpokládám, že stejně se nikdo nenajde. (Ale kdyby se snad někdo nabídl – už i z celé ČR tak super!!!) Proto se do toho musím pustit sám. A protože je to daleko-daleko-daleko za mými technickými znalostmi, budu potřebovat Vaši pomoc.

      Protože je zjevné, že všem se snáze radí, když se nemusí zvednout od počítače :-/ , najdu v tomto směru snad více podpory.

      Takže začnu jednoduše: co všechno potřebuji?? Předpokládejte prosím, jako bych doma neměl vůbec žádné nářadí, ať pak v půlce údržby nezjistím, že mi chybí právě ten klíče, který „přeci všichni mají doma“…

      Potřebuji tedy:

      pumpičku na vidlice

      Super Castle Tool

      miniaturní imbus na sundání reboundu

      nástrčný klíč 10

      cosi?!?

      Ještě něco?

      0 0
    • honzour  

      Abych nezakládal nový vlákno, lze sehnat na LEFTY novou samolepku LEFTY prosím ? Nechci být puntičkář, ale tohle bych na svým Cannonu docela rád dal do pořádku. Děkuju

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.