• Fisherman

    Rád bych se zeptal na toto kolo:

    http://www.kola-online.cz/…r-2013/d7305

    Hledal jsem, jestli se tu o něm někde nepíše, ale nejnovější ročník je tu 2009.

    Líbí se mi to osazení, ale trošku si nejsem jistý těmi brzdami. Za ty peníze se mi to zdá jako nejlepší volba. Na nic lepšího jsem zatím nenarazil.

    Co vy na to?

    0 0
    • Hakanan  

      Ahoj.

      Toto kolo mám necelé 3 měsíce, najeto cca 2000km a jsem s ním zatím maximálně spokojenej. Myslím si že za tuto cenu (já jsem jej koupil dokonce za 14500 v kamené prodejně) těžko seženeš něco lepšího, když nebudeš chtít kolo skládat, nebo hledat nějakej výprodejovej kus v akci. Jediné, co bych vylepšil je vidlice, která by mohla být trochu měkčí, ale to je na zvyku a každému vyhovuje něco jiného. Perfektní věc je její zamykání na řídítkách, takže bleskově můžeš zamknout a odemknout. V neposlední řadě kolo podle mě fakt hezky vypadá, ale to je taky suběktivní.

      0 0
    • johninho017  

      a co projít starší modely LF?

      třeba http://www.bike-net.cz/…x-maxx-2011/

      0 0
      • Lukins  

        Starší modely jsou fajn, bohužel však mají většinou už jen nestandardní velikosti rámu nebo jsou neaktuální data o dostupnosti zbo­ží.

        0 0
      • Fisherman  

        Tohle je moc pěkné. Jen je Čáslav ode mě trochu daleko (Praha). Designově je hezčí ten Rover, ale tady u toho je perfektní ta vidlice.

        … Teď se zase rozhodovat :D

        0 0
      • Fisherman  

        Ty víš o nějakém místě, kde by tohle kolo měli? Psal jsem mail do té Čáslavi (bike-net) a tam už ho také nemají. Kolo je vybavené perfektně, ale nikde ho nemohu sehnat.

        0 0
    • Lukins  

      Mám bílého Rovera 2013 cca 2 měsíce, najeto 250km a potvrzuji slova Hakanana. Vše super, nad očekávání dobré. Pakliže bych něco měnil, tak vidli za vzduchovou, ale zatim na to moje ježdění maximální spokojenost. Kvality brzd se nemusíš vůbec bát. Naopak, po dobrém servisu mi brzdí skutečně luxusně(jedním prstem). Cena při tomto osazení je v porovnání s konkurencí myslím bezvadná. Já kupoval na kamenym za 13.000. Neboj se říct o slevu. Mají to standardně nastavené na 16.100, pakliže to zkusíš, určitě půjdou dolů. Jen bych se rád tímto taktéž podělil o jednu špatnou zkušenost s obchodem, ve kterém jsem kupoval(www.kupsikola.cz). Kamenná prodejna je v Poděbradech. Ochota personálu(pana servisáka) otřesná, jel jsem s 2 kolama 60km na záruční servis, bral si dovolenou a bohužel jsem navíc den poté zjistil, že na kolo nebylo takřka sáhnuto. Většina šroubů povolená, přesmykač drhl, brzdy nemastný neslaný atd, atd… Dal jsem tedy obě kola do servisu Giant a stav kol se nyní nedá srovnat oproti původnímu „poservisnímu“. Je mi líto, ale už bych do tohoto obchodu nevkročil.

      0 0
    • Fisherman  

      Teď jsem podrobněji procházel specifikace toho kola a narazil jsem na středy Shimano RM-66, což je chvost u Shimana. Myslíte, že by to mohlo dělat problémy?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.