Které z těchto kol je nejlepší volba?

14 nepřečtených
  • notobi

    Zdravim několik let mám klasické horské kolo, protože už je na něm nalítáno něco přes cca 20 000km (a spousta komponentů za tu dobu vyměněna) tak mě láká nové a uvažuju o FULLu jenže v nich se vůbec nevyznám a nerad bych koupil špatně. Procházel jsem několik shopů a tyhle kola mě lákaji:

    http://www.velokram.cz/index.php…

    http://www.ivelo.cz/bazar/…

    http://www.merida-bike.cz/…-3000-d-2011

    http://www.bike-eshop.cz/…rtue-12–2010

    http://www.nevix.cz/…pro-ti-pab-/

    http://www.bike-eshop.cz/…bashow=40873#…

    http://bikestore.cz/…11–29592.htm

    Předem díky za každý názor

    0 0
    • cat  

      Vic specifikuj co chces jezdia a kolik do toho chces vrazit.

      0 0
    • biker90  

      Ta Merida vypadá nejlépe. Ale cena proti ostatním je někde jinde. Měl bys asi trochu upřesnit požadavky :)

      0 0
    • marco  

      Je tam tak obrovský cenový rozptyl, že sladit to na cenový rozptyl 5000 korun by bylo rozumné. Samozdřejmě platí to, že dražší kola mají lepší komponenty a s tím souvisí i váha stroje. To co mají napsané jako váhu ber hodně s rezervou. Říkal jsem si Spešl Camber v L – 50 tis. to bude do 13 kilo a ono to mělo s pedály přes 14,4 kilo = sklámání. Na druhou stranu turistickým tempem lážoplážo 120 km za víkend.

      0 0
      • notobi  

        upřesnim ve svým věku 34let už neplánuju jezdit DH, kolo chci na vyjíždky po kopcích lesích většinou po turistických značkách trasy mam rád když je to nahoru dolu kořeny nekořeny a jezdim rád svižně cca od 40 do 130km za den (bývalo i přes 150km, ale ta doba už se asi nevrátí) a zároveň to při sjíždění rád pustim rychleji. v ceně pokud se vyplatí radši pár tis připlatit aby to nebylo zklamání takže 35000,– jsem ochoten dát určitě.

        Jinak ta Merida se mi taky zdá lákavá cena je už jinde, ale našel sem jí i za lepší cenu se stejným ozazením ( prodávající jí asi dostal a nevyužívá.)

        0 0
    • notobi  

      Tak je rozhodnuto MERIDA NINETY SIX HFS 3000D je doma

      dík všem kdo pomohli v rozhodnutí

      0 0
      • Azmir  

        Tomu říkám rychlost, ale to není ta merida z odkazu, není to náhodou model 2010M

        0 0
        • notobi  

          Jo ten odkaz nebyl přímo na tu co sem koupil protože to bylo přes inzerát a nechtěl sem si jí nechat utect prodával jí člověk co jí měl jako druhý kolo a nakonec zjitil že na ní ani jednou nevyjel protože i na chalupu si stejně vozil celokarbon a rok mu to jen stálo doma tak si myslim, že za 35 000,–kč je to solidní kup ne?

          0 0
          • vsn  

            j, akorát tu velikost máš dost na hraně jestli máš takhle vysunutý sedlo

            0 0
            • McBlacky  

              akorát.

              Zvlášť pro člověka co už nechce závodit, je nastavení na fotce ideální. Nebudou ho bolet záda a bude se mu dobře jezdit v technice.

              já bych dal přímou sedlovku, kratší představec + dorovnal rozdíl snížením komínu a „rise“ vlaštovek

              0 0
            • notobi  

              kolo sem jen vyložil z auta a složil včera v 21:00 ještě sem na něm ani pořádně nejel už byla tma, pršelo a hlavně doteď jsme jezdil na jiných nášlapech takže zitra mi přijdou další pedály s kuframa co dám na starý kolo abych měl na obou kolech stejný.

              Na zkoušení bude čas až o víkendu. Každopádně první věc co udělám je že zůžim řidítka jsou děsně široký a nebo uvažuju o vlaštovkách se kterýma se jezdí prý líp (nemám odzkoušeno netušim)

              0 0
            • notobi  

              nemyslim si rám je 20" měřim 184cm a neplánuju v mých letech ulítávat ve sjezdu i když z kopce jezdim taky rád co to jde. Hlavně vim, že na něco prostě stejně už nemam to je pro jiný borce. Nemluvě o tom , že na sjezdy to už chce radši fakt přilbu a tu já odmítám nosit.

              0 0
      • Lance  

        krasavec, to je komplet na XT?

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.