KS i900 - problém se zámkem sedlovky

7 nepřečtených
  • bazi.marko

    Chci vás poprosit o radu. Mám starší sedlovku KS i900 a i když utáhnu sedlo v zámku na krev, stejně se mi pomalu při jízdě posouvá dozadu, prostě lyžiny v zámku kloužou a nedrží své nastavení. Sedlo mám WTB Silverado s titanovými lyžinami. Zkoušel jsem odmaštění a vypodložení starou duší, ale nic nezabralo. Teď přemýšlím o nějakém lepidle, které by ale šlo při případné výměně sedla odlepit. Nemáte nějakou radu? Že by nějaký Loctite. Díky moc

    0 0
    • Jenda  

      Nazdar, chyba neni v sedle ale sedlovce, zamek je total na hovno, jak horni tak spodni cast se ma tendenci pri maximalnim utazeni ohybat takze po case horni cast dosedne na tu spodni a lyziny jsou porad volne. Jedna moznost je se s tim porad srat a ubrusovat tu horni cast zamku ale je to jen dosacny reseni a nevis kdy to praskne. Ja to nakonec vyresil (aspon doufam) zamkem ze stary Kaloy sedlovky – zoubky jsou stejny ale obe casti co jdou na lyziny jsou pevnejsi. Akorat musis zkratit sroub a udelat jinou podlozku protoze ten sroub od Kaloy ma mensi prumer. Jeste je moznost pouzit puvodni sroub a patricne upravit zavit a prumery der na tom Kaloy zamku ale prijde mi to jako komplikovanejsi reseni.

      0 0
    • Vegan  

      Cau, delalo mi to take oblepil jsme liziny elektrykarskou paskou ( jen jednu vrstvu) a vnitrek zamku jsem lehce projel smirlem na zdrsneni a od te doby mam pokoj.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.