• friblos

    Ahoj mám malinko problém s rámem a hledám co nejrychlejší- nejlevnější náhradu. Jestli se někomu válí doma nějaký poklad o zdvihu 140–160mm ve velikosti M nebo L. Tak ho rád koupím.

    Díky friblos@seznam.cz

    0 0
    • Jorge 50  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0
    • vojtechposmourny  

      http://www.schlierseer-radhaus.de/

      Tady má Fritzze za 600E. Poštou pošle bez problémů, i k reklamaci se postavil čelem a tlumič obratem vyměnil za nový včetně proplacení poštovného.

      0 0
    • KRAJIC  

      RB ti jeblo? Rajtuju na starém AM, tuším, že jsi ho také sedlal, myslím, že naloženo dostává celkem často a zatím bez problémů. Jen ať vím, pokud by se vyskytla nějaká koupě toho typu comáš ty ať do toho nejdu. Můžeš na mail ať nehaníme značku – tuším, že jsi to moc nešetřil.

      0 0
      • friblos  

        Díky za návrhy a klidně můžete ještě něco přihodit. Začínám jezdit víc AM, tak spíš něco takového. Váha rámu kolem 3,5kg bez tlumáku mě už moc neláká. Nejezdíte někdo GT FORCE? Docela mě tento rám zajímá. Na RB mám praskliny na 4 místech- sice drží a jezdí se na něm v pohodě, ale strašně praská až se lidi na zahrádkách otáčejí:-D. Těd chci dojezdit sezonu a pak se uvidí.

        0 0
        • Smazaný účet  

          Není Force dost těžký?? Jinak Mlok bude prodávat Cube Stereo vel. 18, takže pak napsat kdyžtak jemu.

          0 0
        • osha  

          Force jezdím, jsem s ním naprosto spokojený. Co se týká hmotnosti, myslím že má kolem 3kg bez tlumiče. Není to žádná lehotinka, no při mé vlastní váze těch půl kila proti lehčím rámům stejně nepoznám. Mimo to, ten rám působí nezničitelně a snese i lehčí FR nebo bikepark. Co se týká systému tlumení iDrive, je to žehlička, chod je lineární a bez propedalu se pohupuje, což je dáno konstrukcí. Geometrie rámu je podle mě vynikající, spíš klidnější, posez vzpřímenější a kratší což na duhou stranu dělá kolo hravým. Abych jen nechválil, mám model 2010 a u něj je potřeba častěji dotahovat čepy, které nemají nejlpépe vyřešený systém dotahování, no modely 2011 a 2012 už mají čepy řešeny výrazně líp. V rámu mi občas praskalo, ale vždy to byl problém suchého spoje / nečistot ve spojích. Poslední věc na kterou bych upozornil je šířka zadní stavby, kam se nevlezou objemnější pláště, řekl bych nad 2,4 (vozím 2,25 NN na zadku).

          0 0
          • pavlik6022  

            myslím že na AM mu budou 2,4 pláště určitě stačit a ty tam bez problému vlezou, jinak se vším až na dotahování čepů souhlas.

            Nic nepraská, nic nevrže, používám grafitovou vazelínu a čepy mám zatěsněný o kroužky. Pokud dám vazelínu jinou tak za chvíli vržu :)

            0 0
          • pavlik6022  

            zkus fest dotáhnout zajišťovací šrouby na čepech a zajistit je loctite. Nebude se ti nic povolovat

            0 0
            • osha  

              No ja krupu jen pokdu se vyplavi vazelina coz se casem dycky povede. A co se tyka povolovani tak nafest dotahuju – uz mi jeden ten sroub praskl. Lepidlo, pravda, nepouzivam. pro me to neni nic hroznyho si to dotahnout…

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.