• cihlik

    Zdravím, rozhodl jsem si koupit svoji první silnici jako doplněk/zpestření k 29-ce.

    Moc se v tom neorientuji, ale mam tyto dva kandidáty.

    http://cyklobazar.cz/…-allez-comp/

    http://cyklobazar.cz/…x128-tiagra/

    Nejsem žádný profi, možná si nějaký závod na silnici zajedu, spíše to beru jako zpestření a změnu v treninku.

    CO si o tom myslíte, jsem tak na 80% rozhodlý jít do té první.

    0 0
    • Singlespeed  

      To první nevypadá špatně, ale zjistil bych si převody (vepředu to vypadá na přísných 53/39) a taky bych si dal pozor na záplety Protocol WCS (ty jedou jak raketa, to je fakt, ale zkušenost mám i takovou, že se pořád kakaly, občas rozcentrovaly, ložiska odcházela strašně rychle, lezl nepořádek do ořechu a nakonec pukaly niple vzadu jeden za druhým). Všeobecně je třeba u obou bicyklů zjistit stav veškerého ozubení, ložisek, řetězu, brzdových špalíků atd. aby tě pak nepřekvapily dodatečné náklady po koupi kola.

      0 0
    • Freeky  

      No taky bych šel do prvního. jen asi řazení bude Tiagra. A nelibí se mi vedení lanek vnějškem. Ale tak vždy se to dá vyměnit. A jak píše málo jeté. Podle omotávek to nevypadá. Každopádně bych to projel a pořádně prohlídl. Ale myslím si, že poslouží dobře ;)

      0 0
    • tromboonen  

      Jestli je to prvni 2×10 a pohon a kola ve slusnem stavu tak proc ne, ty kliky vymenis za kompakty za 1500–2000, ale bejt tebou tak jeste pockam, na CB byvaj obcas silnice na nove 105tce za 15–17k..

      Dalsi vec je velikost, spocitej si tady http://www.competitivecyclist.com/…atorBike.jsp co potrebujes a pak to porovnej s realitou (kdyz nenajdes na netu geometrii presne tech ramu, at Ti majitel zmeri delku horni trubky, to je nejdulezitejsi rozmer)..

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.