• Lance

    Mozna uz to tu bylo,ale koupili by jste kolo na splatky nebo v hotovosti? Nejsem milionar – to jen pro upresneni. Jedna se mi o to,jestli jit do splatek.

    0 0
    • enjoy  

      asi nemas moznost pujcit si od znamych,ze jo.pak jdi do splatek.tech 12% navic ani nepoznas.pokud si nebudes furt rikat kolik ze jsi to vlastne zaplatil navic a radsi na to zapomenes:-)

      0 0
    • Volf  

      Splátkový prodej umožní koupit si většinou lepší kolo, než při koupi za hotové, zvláš? za předpokladu, že si hotovost musíš pracně našetřit. No a když se teď podíváš na různý nabídky společností nabízejících splátky / odklad splátek, nulové navýšení, jedna desetina nebo i bez akontace s přeplatkem 10 % / a podíváš se na slevy kol, tak si myslím, že není co řešit.

      0 0
      • RomanP  

        To jo, ale já koupil minulej tejden GT Zaskara co stál původně něco pod 60 za 40,000 za hotový a trochu se při myšlence na splátky kroutili s tou slevou. Já byl stejně rozhodnutej ho vzít za hotový.

        0 0
        • Volf  

          To nechápu proč, protože i z toho splátkovýho prodeje budou mít provizi a nebo minimálně můžou víc prodat.

          0 0
          • RomanP  

            Já nevím, ríkal něco o nějakym nutnym navýšení, ale já to stopnul, protože jsem měl prachy v kapse a moc mě ta varianta nezajímala, takže teď nevím, ale říkal to.

            0 0
    • fousac  

      na splatky sem kupoval uz dve kola a klidne si tak koupim dalsi… tech cca 10% navyseni uz se v tom nejak ztrati… ;)

      0 0
    • rasto  

      vsude zjistuj tzv. RPSN. jde o soucet uroku i POPLATKU (=veeelice dulezita zalezitost ;-) obecne, nejlacinejsi uvery (tzv. spotrebitelske) maji banky. duvod=maj hodne levnych penez, muzou je i levne pujcovat. abych nehanil splatkove spolecnosti: multiservis ma akci urok 0%. nevim ale co za tim je (jestli splaceni do 1/2 roku nebo tak nejak). zkus napr. http://www.triangl.cz, nevim ale zda prodavaj kola.

      0 0
    • blue  

      jak uz bylo receno, prevazna vetsina obchodniku spolupracuje s CCB, ktera nabizi minimalne dve varianty splatek bez navyseni

      takze pokud nemas celou hotovost a jsi schopnej dodrzovat splatkovej kalendar, tak neni zadnej duvod, proc do toho nejit… lepsi, nez dva roky setrit a nejezdit

      0 0
    • saly  

      jsou i obchody, jde Ti daji kolo na splatky bez navyseni – splatny do konce toho kalendarniho roku.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.