Koupě rámu na dané komponenty

4 nepřečtené
  • xetron

    Zdravím všechny Bikery a Bikerky po velmi dlouhé době. Rozhodl sem se učinit plán na léto a to nákup nového rámu na kolo, které dnes stojí v garáží jen tak a je vlastně nevyužité. Jedná se o bike z této galerie, kde jsou rovněž popsány všechny komponenty

    Jelikož se mi přihodila událost takového rázu, fotka

    Koupil sem sice kolo nové a zatím jsem pořád spokojený, i když času na ježdění mi ubylo s novou školou, přítelkyní a zlenivěl jsem autem :-/ Právě ale s přítelkyní bych se občas chtěl projet nějaký obyč XC a tak sem se rozhodl, že na to teda Big Hit vyhovující není a hledám rám na komponenty Gianta. Uvažoval jsem, že bych koupil třebas nějaký lehčí starší full s nižšími zdvihy, ale pak jsem zjístil, že je asi škoda do tohodle kola investovat víc než 10 tisíc, takže zvolím variantu pevňáka s nějakým AM zaměřením. Jenže v téhle kategorii se tak nějak vůbec neorientuju a tak proto směřuji své dotazy ohledně rad na Vás.

    Takže sháním rám do 10 tisíc, spíš výhledově než okamžitě, takže aktuálně slevněné modely nebo rámy v akci asi nebudu schopný vzít:)Díky všem za pochopení a cenné rady.

    0 0
    • Kubiczech  

      Ta suma se mi zdá skoro až příliš vysoká vzhledem k tomu, jaké komponenty máš a jaké bude zaměření. Osobně bych volil třeba rám kolem pěti tisíc a za zbytek pořídil nějaké komponenty nebo něco jiného.

      Z touhle sumou dosáhneš na RB CRX, které pobere 120 mm vidlici takže by se dalo říci HT AM. Více do endura je třeba AMstuff od Dunconu (prodává FRbikes). A asi i spousta dalších – Norca, Kony, atd.

      0 0
      • xetron  

        Ok dík za tipy, určitě kouknu na všechny výše vypsané. Ono právě byl problém, že kdybych chtěl nějakého použitelného fulla, což jsem nevěděl kde bych zabrodil, tak bych potřeboval taky peníze na dostavbu, tzn ruzné komponenty a tam by to oscilovalo docela vysokou částku tak jsem myslel, že bych se do 10 tis vlezl do HT už i s nějakými potřebnými novými komponenty třebas :)

        Edit: Tak ten CRX vypadá opravdu dobře :) Díky, bude to asi jeden z kandidátů :)

        0 0
      • xetron  

        no tak možná jsi mně na ty RB posílat neměl, protože začínám uvažovat, že bych místo 2 biku pořídil univerzálnější třebas IQ6 Base, to zas bude dilema… Ale i přesto teda díky za radu :)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.