• marta

    Asi ten kotouc jeste nikdo nezkousel. Zajima me jestli, poznam zlepseni brzdneho ucinku pokud bych tyto kotouce pouzil na brzdach Shimano XT? Mam xt kotouce (SM-RT77).

    0 0
    • enrico  

      ja ten kotuc uz vyse mesiac jazdim

      0 0
    • Gorgov  

      proc si myslis ze by to melo brzdit lip?

      0 0
      • marta  

        No to je jenom muj dohad, nikdy jsem dlouhodobe nejezdil na kotouci o vetsim prumeru nez 160mm. Tak proto usuzuju ze by mel lip brzdit.

        0 0
    • goofy  

      Urcite bude brzdit lip…

      0 0
    • enrico  

      pokial viem podla testov, tak XT brzdy brzdia lepsie ako XTR, ale vies, ake su niektore testy „objektývne“

      Ja som skusal XTR strmen + 160mm kotuc XT + 180mm kotuč LX + 180mm kotuč XTR

      Dalej XT strmen + 160mm kotuč XT

      jedine co mozem porovnat su XT a XTR strmene so 160mm XT kotucom, mne osobne príde, ze tie XTR strmene brzdia omnoho lepsie, ale potvrdit to na 100% mozem, az ked manzelke na xtčkach vymenim vpredu dosticky, mam totiz podozrenie, ze ked jej v servise odvzdusnovali brzdy, ze jej tie dosticky zacakali olejom a preto to tak nahov.. brzdi, ked tie XT brzdy boli nove, spominam si ze brzdili lepsie. Aj tak si myslim, ze XT a XTR brzdy su skoro rovnake, maju rovnake aj dosticky, tak by som to neriesil, ak to chces mat lahke(a kotuc je tiez rotujuca cast bajku, tak sa tam oplati setrit na vahe) tak kup XTR, ak ti ide skor o prachy a nie o vahu kup LX, brzdit to podla mna bude skoro nastejno.

      na fotke luzifer po švihu, kua to blato ide z toho eloxu pekne naprd dole, cistil som ho take dobre 2 hodiny…

      0 0
      • vlk  

        Já mám na svém NoSaintu stříbrný lesklý elox- a po ostříkání hadicí tak zůstávají někdy takové mapy, ale jinak bez problému.

        0 0
      • goofy  

        Imho ja bych bral Hayes, pac se mi vic libi ;o)

        0 0
      • Gorgov  

        no ten dry vepředu to musí bejt sranda v blátivejch sjezdech co?:) ale vidle super, ze?

        0 0
        • enrico  

          vidle je eňo ňuňo – numero uno na XC, plašť je v pohode, drzi spolahlivo a to uz v zjazdoch zadnou ani pomaly nebrzdim, vsetko ide do prednej brzdy a zatial ma vzdy podrzal(naucil som sa uz flekovat aj s prednym kolesom), len sa dost lepi blatom, naproti tomu MUDko vzadu je bomba, ale zase ten valivy odpor je ocosi vacsi, ale je pravda, že na zaciatku sezony jazdim este opatrne, nexcem sa dolamat a skoncit v sadre v nemocnici :-)

          0 0
    • bam  

      Mam ho s LX brzdama, predtim jsem mel kotouc XT 160mm. Znat to urcite je, brzdi to lip a min brzdy vadnou. Jenom jak se mi nevraci pistky, tak vic skrta, protoze je sirsi (asi jenom jak je novej).

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.