Ahoj,
shanim konus na zadni naboj Shimano 775, pokud by se nekomu valel doma. Koupil bych jej. Je to docela nesehnatelny zbozi, diky moc
Ahoj,
shanim konus na zadni naboj Shimano 775, pokud by se nekomu valel doma. Koupil bych jej. Je to docela nesehnatelny zbozi, diky moc
Zkus jestli by se to nedalo sehnat tady
Bohuzel tam nic neni, psal jsem jim a prej nemaji :-( to se vazne nenajde nikdo komu by prebyval?
Mám doma nový konusy ze zapletenejch kol WH-M765 a nový konusy se zadního náboje LX. Myslim, že by mohly pasovat.
Mozna jo, ale zalezi na ose, Shimano zacalo delat 14mm takze cokoli starsiho je mi k nicemu, protoze to ma 10mm osu. Jak vypada to tvoje?
Ptal ses v Hape?
čus. posílám ti odkaz na shimano. opiš si ten od toho konusu a navštiv obchod, kde ti ho objednají. připrav se , ale i na 2 měsíce čekácí dobu. http://techdocs.shimano.com/…30625007.pdf
Diky, tam uz jsem psal a konus jako spotrebni zbozi v hodnote 400,– mi prijde docela hodne, kdyz nova zadni naba vyjde na 850,–
To máš stejné jak s ořechem.Za novej chtěli 550,– a celá zadní nába i s rychloupínákem byla asi za 400,–
cau, kde jsi ho nakonec sehnal? potrebuju bohuzel taky, i s kulickama, sou taky v haji.
Čis, konus mám ale stojí fakt 300,–. Je to balený komplet konus, matka. Kdyby byl zájem napiš na email.
Podělala se mi konusová matka na zadním kole WH-M776 (Deore XT záplety na AM), levá strana u kotouče.
Y-3D0 98060 podle PDFka stahnout
Stačí samotnej konus (údajně M14), vše ostatní je v pohodě…
Netušíte, jestli se to dá sehnat jinak než ze zahraničí, za nějakou přijatelnou cenu? Případně nahradit jiným dílem (z jiného SH náboje)?
Díky za jakékoliv info…
Pro Radek g7,
velo Hanák, jen jestli potřebuješ levý nebo pravý.
Tyjo, ten už to asi vyřešil, narozdíl ode mě :))