• Lenka.05

    Koncem května vyrážíme na týden na „kololoď“ s Geotourem. Absolvoval jste to někdo? Zajímají mně zkušenosti, tipy, na co si dát pozor, možná úskalí atp. Jedeme jižní trasu.

    0 0
    • Smazaný účet  

      Jeli jseme to se zenou uz 4×. 3× stredni trasu (ktera je nejlepsi) a jednou jizni. Kamaradi jeli i tu severni a ta je pry nejhorsi. Je to super. Z bikerskeho hlediska je dulezite kdo tam ja jako pruvodce. Nejlepsi je pan Kukal (majitel), ktery zna ruzne zajimave alternativy tras. Mapy, ktere lze ziskat jsou jeste ty valecne a nejsou presne. Standardne se jezdi 80% po silnicich a 20% makadam. Tam hrozi defekty od trnu. Osvedcily se silnejsi levne obycejne plaste Rubena za 150 Kc. Ty moderni lehke nachytaji trny a porad se lepi. Take je treba vedet, ze nekdy dochazi ke zmene trasy. Na lodi rozhoduje kapitan a kdyz se mu zda, ze je spatne pocasi nebo ma jiny duvod, klidne zmeni kotviste a tim i program. Na jizni trase je rozhodne treba absolvovat vyjezd na sv. Jure.

      0 0
      • Lenka.05  

        No pláště řeším právě. Abych si zbytečně na těch jejich rozpálených silničkách nezničila svoje drahý kevlary za tisícovku:-)) Nějaké náhradní duše určitě, lepení…mapy sháníme (máme PDA s navigací, pro turistiku používáme Ozzyho), ale je to bída s nouzí. Kdyby jste někdo něco šikovnýho měl..;) O výjezdu na sv. Jure jsem se už na netu dočetla – no to rozhodně nesmíme vynechat:-))) Jak je to na lodi s elektrikou? Dobíjení PDA,PC, acu do foťáků..co jsem byla na lodi, tak to nebyl problém. Ale pro jistotu se ptám.

        0 0
    • BB  

      na Silvě jsou strašně tenké přepážky, tak jsem se tam týden nevyspal díky chrápání ve vedlejší kajutě, tak to chce dobré špunty do uší. Jinak pár dobrých teréních trailů, ale dost špatně se to hledalo. Korčula, Pelješac, Hvar, Brač, vše mě dost splývá dohromady. Byl jsem tam dvakrát, takže z toho je jasné, že je to dobrá akce. Největší opruz je návrat domů, ráno tě vylodí z lodě a do večera čekáš v Bašce Vodě na to, až si řidiči odpočinou.

      0 0
      • MlokCZ  

        Si měl štěstí, že jste nějaké traily tam daly. Já sice nebyl na kololodi, ale bydleli jsme přímo v Bašce. A pěknou vyjížďku jsem si tam dal jedinou, když byl volný den a já si dal sólo v terénech na tom svahu nad Baškou. Tam jsem udělal jeden pěkný okruh, který se mi moc líbil, ale na další dny, kdybych je měl zase sólu už nevim, kam bych tam moc do terénu jezdil. Na bika bych tam už nejel.

        0 0
    • tpk007  

      hezky napad :o)

      ale ja bych se bal o dostatek vody treba na sprchovani… a o jidlo – nejim ryby, coz muze byt u more docela problem…

      0 0
      • yetti  

        To by me take zajimalo jak je to na lodi s hygienou.

        0 0
        • BB  

          tak s tím není vůbec žádný problém, pokud někomu nevadí, že nemá záchod a sprchu na pokoji. Vody taky nikdy nebyl nedostatek, kapitán bral vodu každý den v přístavu.

          0 0
    • rasputin  

      Já znám jen Hololoď a ta sem nepatří, tak budu držet hubu :D Ale když to čtu je to dost zajímavé ;-)

      0 0
      • Blade  

        Taky dycky čtu Hololoď… Budu toho Trpaslíka už muset smáznout :o)

        0 0
    •  

      Ječňák je borec!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.