zkušenost s cyklobusem na Ovčárnu

3 nepřečtené
  • pop

    Ať nejste taky tak naštvaný jak my. Jeli jsem s OL na Ovčárnu Connexem. Kola v přívěsu-jelikož to bylo úplně narvaný,kola připlý jen jednou gumičkou a cesta drnčivá,tak jsme se na vrchu nestačili divit. Ti co měli kola na hácích,tak měli roztrhlý pláště i s dušema. Ostatní měli všichni podřený řidítka,páčky,vi­dle… Jinak se stavělo v každé díře,takže cesta trvala neuvěřitelné 3 hod. Což na kole ujedu za 4h,takže malý rozdíl. Jediné pozitivum byla cena 78 Kč. Ovšem už nikdy!

    0 0
    • smallbrother  

      Tak to je drsný. My sme byli minulej týden v Karlově Studánce a taky sme se chtěli nechat vytáhnout na Ovčárnu. Ale koukli sme se jak to tam dlouho jede a radši sme nahoru šlapali (je to pod kopcem :). Ten Connex-bus s přívěsem sem viděl a nedělal jsem si žádný iluze. Stěžovali ste si někomu?

      0 0
      • pop  

        Dobře jste udělali. Nestěžovali sme si, nechtěli sme se už dál zdržovat. Dost tak,že museli podlepovat Pythony. A tu vidli bych vám přál vidět 5cm výškrab do hloubky 0,5mm – krásnej kov. Ale asi sme měli enchat to sepsat s řidičem a žádat po Connexu náhradu-nejlepší by bylo mít vyfocený kola před a po a nechat to podepsat řidičem-ať s tím něco udělají…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.