• Kubik81

    Zdravím všechny bikery zde na fóru a prosím Vás o radu. Začal jsem se poohlížet po nějakém kole a dostal jsem se ke CUBE LTD CC 2012, jenže to se mi zdálo dost drahé. Našel jsem však starší model CUBE LTD 2010 a podle fotek vypadá, že je ve velice dobrém stavu a navíc „jen“ za dvoutřetinovou cenu. Pořád je to docela pálka a tak by mě zajímalo, co si o takové koupi myslí odborníci. Kolo je s účtenkou, bez účtenky bych se takovým obchodem z druhé ruky ani nezabýval. Předem děkuji za odpovědi.

    0 0
    • Kubik81  

      Vážení, děkuji Vám za cenné rady a promiňte mi prosím, že jsem Vás zdržoval od medvědů, ženských a počítačových her, naivně jsem si myslel, že to je fórum o bajcích.

      0 0
      • chleban  

        Nemas za co, rado se stalo. Myslim, ze muzu za vsechny co si zdrzel od medvedu, zenskych a pocitacovych her, rict, ze ti odpoustime – datum tve registrace spolu s priznanou naivitou te omlouva ;-)

        PS: bazar je hodne osemetna vec, chce to videt nazivo co kupujes a stejne nemas nikdy jistotu…je na tobe, jestli ti to za ty prachy stoji nebo ne

        0 0
        • Kubik81  

          To jistě, ale co je v životě jisté? Chtěl jsem jen kolo za rozumnou cenu, které má trošku lepší komponenty než třeba tento Analog

          Z bazaru jsem měl vyhlídnutá ještě dvě další a levnější kola, ale nikde jsem k nim nenašel pořádný popis. Tohle se mi zdálo celkem v pohodě a zajímal mě i jiný názor.

          0 0
    • WEGO  

      Být v Tvé kůži a rozhodovat se pouze mezi těmito dvěma variantami, tak sáhnu po tom novém kole. Je sice o 400 éček dražší, ale nové – nejeté – se zárukou 2 roky. Navíc jestliže to bazarové kolo je ročník 2010, tak tam už moc dlouhá záruka nejspíš nebude. Sice ten bazar má přehazku a pár drobností lepších – ale na druhou stranu jeté (brzdy neznám).

      0 0
    • Vilém  

      400e za tu bazarovku bych urcite nedal.

      0 0
    • hony007  

      Mrkni na Radony nebo Canyony třeba.

      0 0
      • Kubik81  

        Ty jsem našel jen v Německu, v Rakousku jsem na ně nenarazil, nicméně díky za nápad.

        0 0
        • Milvus888  

          ja byl v jižním tyrolsku a tam byly canyony a cuby všude ,, asi jejich srdcovka , jo a ješte docela dost scotty.

          jinak radony a cuby se daji koupit na bike discountu

          0 0
        • hony007  

          Ony se jinde než na těch jejich stránkách neprodávají :-)

          0 0
    • portorico  

      Řešil jsem podobný problém. Protože jsem pořizoval kolo hlavně kvůli psovi, nechtěl jsem nové kolo, ale nakonec jsem šel do nového CUBE Analog29 a jsem spokojený. Sice je to obyčejný základní model a tak mi bylo předhazováno, že na mojich 100kg nebude stačit vidlice atd, ale šel jsem do toho s tím, že co nebude vyhovovat, tak se případně vymění a že prostě na něčem začít musim. Jediný co odešlo hned po cca měsíci byly pedály(ložiska), ale stejně jsem chtěl nášlapy, tak mě to ani netrápilo. Ono kdyby člověk šel do detailů a řešil stále pro a proti, tak by nakonec skončil u kola za 100tis, což chápu u lidí, kteří kolem žijou, ale to není můj případ, ikdyž jezdím často. Ten bazar mi hodně lidí rozmlouvalo, kolo může být kradený nebo může být hodně jetý atd. Takže za mě jít do nového a případně vylepšovat.

      0 0
      • Kubik81  

        Tomu rozumím, nějakou takovouhle radu jsem čekal od začátku, ta situace ve které se člověk naskytne je vždycky jiná a všichni si to kolo nekupují jen proto, aby honili kilometry, ale když už, tak myslím, že chce mít každý alespoň trochu požitek z jízdy a ne aby se s tím dnes a denně zlobil. Nejprve jsem byl taky odpůrce kola z bazaru a bál jsem se, aby nebylo kradené, ale většina lidí je schopna to podložit účtem, jako třeba v tomto případě. Navíc jsme s prodejcem prohodil pár emailů a zítra si pro kolo jedu, vyzkouším, poptám se a když všechno klapne, tak bude odpolední zkušební jízda zpět do Vídně. Celkově z toho mám zatím dobrý pocit. Po zítřejší projížďce můžu dát vědět, jak to dopadlo.

        0 0
        • mr.nikdo  

          Asi pisu s krizkem po funuse, ale hledal jsi tady anebo jinde, jak treba poznat vakl ve vidlici atd.? Aby se ti nestalo, ze bude neco K.O.

          0 0
          • Kubik81  

            To ani nevím co je, takže nehledal, kolo nemá jediný škrábanec, najeto asi 2,5 tisíce, pravidelně servisováno, je pravda, že se mi to za tu cenu taky zdálo dost, ale po dnešní jízdě jsem spokojen.

            0 0
    • blaza84  

      O té bazarovce bych uvažoval tak za 600EUR.

      0 0
    • Mark-H14  

      Přiživím se na vláknu.

      Vážně uvažuji o tomto kole:

      http://www.cyklobazar.cz/…specialized/

      Myslím, že to za tu cenu je OK. Nebo se pletu?

      0 0
      • Jones  

        Jestli ti padne velikost, tak si myslim, ze neni co resit :)

        0 0
      • KarY.1  

        Podle mě dobrej kup. záleží kolik toho má najeto, jestli se s tím jel závod atd. ale pokud vše bude ok, tak to ber. cena je solidní

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.