Kolo pro zenu - prosim zdejsi (nejen) zeny o nazor

22 nepřečtených
  • saintjv

    Cuz vsichni, rad bych se s váma podelil o takovou filozofickou otazku.Budu tady na forku za 14 dni týden, takze ano rekneme, ze jsem si uz neco precetl. Takze neni potreba me odkazovat na clanky nize atd:) To me radsi poslete vite kam, nebo proste bloknete:) Uz jsem to s par lidma resil, ale nejak jsme se zatim ne uplne shodli.Takze:

    Premyslim o biku pro zenu. Vyska 175. Rozpocet cca 50–60k.

    Kol na trhu je mraky, ale ty pekny pomer cena/vykon, clovek neuvidi poac canyon ani radon shop nemaj, takze ten vyber pro zenu az tak siroky neni…

    Pouziti trail, predevsim pohodlny bike, jinak cyklostezky ale spis takovy ty lesni. Nikdy na tom nebude zavodit, tekze nehledam xc raketu…

    Rad bych, aby malicko zkusila nejaky terenek, coz bych si predstavoval, ze by mela representovat geometrie a predevsim teleskop. Zatim jediny kolo, ktere jsem nasel a toto splnovalo, je asi toto:

    http://www.radon-bikes.de/…lide-275–80/ (Nema nekdo tohodle radona ke shlednuti?)

    A ted, co si o tom myslite?

    1.Je to uz moc endurovaty na pouziti, nebude mi moc nadavat? Barvicky jsou v poradku coz je v tento okamzik nejdulezitejsi kdyby se chtel nekdo ptat:)

    2.Si rikam jestli proste 160 zdvihu neni az moc…Ale ve 140 jsem neco podobnyho nenasel

    3.Predpokladam asi velikost M by melo byt pro ni cajk, nebo premyslet i o L?

    4.Koukal jsem i na nejaky ty „zensky“ kola s vic xc setupem jako spicialized rumor a porad nevim jakym smerem jit, jestli se drzet vic toho AM smeru nebo vic XC.

    0 0
    • scret  

      „Budu tady na forku za 14 dni týden“ ??:)

      0 0
    • Gabbo  

      a nebude to na to lesni cyklostezky trosku overkill? Aby ti pak nenadavala ze to kolo nejede..

      0 0
    • gerrard  

      A ta zena aktualne jezdi? A pokud ano tak zhruba co jezdi? Pokud zacina a nevis jak ji to pujde a jak ji to bude bavit, tak fullem 100/100 nebo 120/120 rozhodne nic nezkazis, protoze nez se dostane do terenu, kde by potrebovala vic, tak ji to bude trvat, teda jestli se tam vubec dostane. No a na bezne jezdeni po lesnich cestach a polnackach jsou ty zdvihy na zajisteni pohodli dostatecne. No a teleskop bych neresil zatim vubec.

      0 0
    • Jacob1  

      já být na tvém místě , tak to proberu hlavně s ní , někam jí vezmu kde podobný typ kol pujčují a nechám jí project , takhle mi to forum někdy přijde jako někde v islámu , kdy muži rozhodují na kterém kole bude žena jezdit . tak pokud má zájem tak si o tom něco zjistí sama né

      rozpočet 50–60 ..to už bych si do toho německa dojel a canyon vyzkoušel

      0 0
      • Erknold  

        +1 a alespoň si udělají výlet do Německa. 50–60 není zrovna málo. A asi tam bude něco víc, než je v popisu. „jinak cyklostezky ale spis takovy ty lesni“ tuto většina lidí jezdí na HT nebo krosu :)

        0 0
        • saintjv  

          Hele jak jsem psal v uvodu. Jsou tu lidi co sjedou na silnicce co ja ani pesky:) Takze proste rad si poslechnu vsechny nazory

          0 0
    • Auditor  

      A to nemas zadani, ze jiny nez ruzovy nechce…

      0 0
    • mr.antik  

      Ten radon proč ne, ale osobně, pokud není silový typ, bych to pro ženskou viděl tak o kilo lehčí…

      0 0
    • Lenka.05  

      Mně by bavilo něco takového

      0 0
    • Dumbíček  

      Samozřejmě dle vkusu každého soudruha… Ale teda na občasné svezení po horší cyklostezce kupovat fulla za 50 tisíc? Za mě už teda hard snobárna. Jsem ti moc neporadil, já vím. :-)

      0 0
      • Jetson  

        Člověk investuje a doufá, že to ženu namotivuje. Ale ono většinou ne. Alespoň, že u nás už dcera dorůstá do všech lyžáků, inline i ice bruslí a tak ty desetitisíce nepřijdou nazmar.:-)

        0 0
        • Dumbíček  

          Nejde o motivaci, ale o životní postoj. Když někdo dává 10–15 000km ročně, fajn, udělá si radost a kolo za 50k užije. Ale na svezení pár set km pro slečnu? Jezdí nohy a ani kolo za mega na tom moc nezmění.

          0 0
          • Tomahomo  

            Je to ještě trochu jinak. Jsou lidé co na plečkách, na kterých by někteří nechtěli jezdit ani do práce, jak řeší v jiném vlákně, najezdí 15kkm ročně za každého počasí, a pak tací, co na kole za 50k dojedou jen 5km k hospodě.

            Neodsuzuju, nehodnotím, jen konstatuju.

            0 0
          • Jetson  

            Já právě doufám, že jí ten sport třeba začne bavit, když jí pořídím lepší výbavu…

            0 0
            • standoslav  

              Obávám se, že tomu kolo nepomůže.

              0 0
            • ememem1  

              hm, nic v zlom, to radsej prepi.

              ten radon je za tie prachy parada ale ako sa vazne obavam ze su to vyhodene love. jednak ze ma uplne ine urcenie jak co pises a hlavne ze tvojej drahej je to imho aj tak cele u ******, to len ty dyfas ze ju nejako na tie traily dostanes. keby chcela jazdi tam s tebou uz dnes s tym co ma.

              ako sorry…

              0 0
              • Erknold  

                Tak zase chápu, pokud on má fulla se zdvihama, že nepozná obrubník :), tak vždy bude přítelkyně reptat, že se mu to jezdí s takovým kolem a ani se jí nedivím. Pak nezbývá, než jí koupit obdobu, která bude lepší než jeho, aby neměla výmluvu, že on má raketu a jí koupil plečku ;)

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.