• Zajíček

    Nazdar všichni,

    přítelkyně by si ráda vybrala nové kolo, zatím má vyhlídlé

    http://kola.maxbike.cz/…-apo-lady-29?…

    http://www.moolbike.cz/…0-2014:2813/

    http://expressbike.cz/…s-White.html

    Měla by to převážně na rekreační ježdění. Má 175 cm a 80 kg.

    U toho maxbiku se mi líbí možnost vybrat si přece jen o něco lepší vidlici, ale nevím jak je na tom ten zbytek.

    Celkem na to spěchá , takže o žádném staviteli bohužel nechce ani slyšet. Poradí někdo co z toho nebo něco jiného? Díky moc.

    L.

    0 0
    • Dejv94  

      GT bych vyřadil hned, to kolo je těžký jako prase (bez nadsázky, měl jsem ho v ruce a i starý oceláče mi pak přišli jako pírka).

      0 0
    • novas752  

      Z tohohle Felta

      0 0
    • Erknold  

      tak podle toho co píšeš, jí ani nejde o samotné vybavení kola. Ať si vybere co se jí líbí a co bude mít hned. Když jí to nebude sedět, tak přes zimu bude mít dost času řešit něco pořádného.

      Problém je i to, že limit 15 000 se drží jako nějaké imaginární číslo, za které se nechá sehnat slušné kolo. Ale to už pár let neplatí, jak jdou ceny nahoru. Teď se to posouvá čím dál více ke 20 000.

      0 0
      • vpa007  

        Naprostej souhlas s Erknoldem… z toho výběru bych já asi šáhl po Feltovi… ale ty hmotnosti 29" kol jsou hozný… s kolem co váží ke 15 kilům mám prostě psychický problémy ;-)… v téhle cenové kategorii jsou prostě těžký vidlice a těžký kola, těžký komponenty :-(

        To bylo to A)… a za B) se mi ty kola moc nelíběj, podle mýho by kolo pro babu mělo být taky trochu i sexy… ale samože to je na vkusu každýho soudruha či soudružky ;-).

        Na její výšku bych možná se nebál ještě zkusis i nějakou 27,5… bude to krapítko lehčí než ty 29tky, nebude muset roztáčet velký těžký kola.. pár tipů níže, mý favoritky jsou jasný ;-)

        AUTHOR SOLUTION ASL 2016 / 14,3kg / 14.990,–

        AUTHOR PEGAS ASL 2015 / 13,9kg / 14.900,–

        SUPERIOR MODO 809 2015 / 14,5kg / 14.900,–

        CUBE Access WLS Pro 2016 / 13,95kg / 14.990,–

        0 0
    • Erknold  

      nedá mi to. Já fakt nechápu, proč lidi tak spěchají na něco, co stojí 15 000. Jak kdyby to byl sranda peníz, který se všude válí. Když už do něčeho dám skoro celou průměrnou výplatu, tak za to buď chci něco co funguje a nebo něco co se mi líbí.

      Pokud se jí nechce čekat na něco, co bude fungovat k její spokojenosti a ve výsledku to bude i hezké, tak nezbývá, než rychle koupit něco, co se mi líbí.

      Když se ti jí nepodaří přesvědčit na stavbu, kterou by mohla mít hotovou na prvního máje, tak ať vezme to co se jí líbí nejvíce. Od toho bych dal ale ruce pryč a nechal to čistě na ní. Kór, jestli ty osobně máš funkční kolo.

      0 0
    • nitraq  

      A co třeba nějaký bazar?

      http://www.cyklobazar.cz/…rakoram-comp

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.