Kolo Northec - model CAYON Deore info o pouzitych dilech

5 nepřečtených
  • Akims

    Nazdar lidi, chtel bych Vas znale pozadat o informace o tomto modelu Northec CAYON Deore, vim ze uz zde nejake vlakna k teto znacce jsou ale ne primo k tomuto Deore. Nejsem zarity bajker mam sve prvni MTB uz asi 15let a porad me diky memu servisu k mym ucelum slouzi dobre. Ale uz bych chtel nejakou zmenu a narazil jsem prave na toto kolo ktere me zaujalo cenou vybavou i vzhledem. Me hlavni pozadavky na dalsi MTB jsou hlavne predni uzamykatelna vidlice a kotoucove brzdy idealne hydraulicke a cena okolo 15t KC mozna sibenicni cena ale prave tento model to do jiste miry splnuju. Pokud by mel nekdo tip na podobny MTB v podobne cene budu jedine rad za sdeleni. Nechci po Vas abyste se tady hadali ze je to smejd jsem vikendovy jezdec obcas si rad sjedu nejaky kopec v lese 2–3× do roka tot vse. Rad bych slysel nazor o pouzitych dilech prave k tomuto modelu s porovnanim k cene ktera je dle meho nazoru slusna.

    Diky moc za odpoved

    Akim

    Link na technicka data:

    http://www.3po.northtec.sk/index.php?…

    0 0
    • lodyh  

      Doporučuju všem lidem s požadavkama jako ty zůstat u osvědčenejch značek jako je Author, Merida, atd. a neexperimentovat s kolama typu Northec nebo Tesco. Ty zaběhlí výrobci si alespoň ještě udržujou jakýsi přístup k zákazníkům a neprezentují určitý model obrázkama z 5-ti dalších modelů jako to co je v odkazu.

      A propos, vyhni se nákupu z nějakejch pochybnejch stránek, běž do kameňáku, kolo si osahej, svez se na něm a pak si ho tam kup. To že na něm může být třebas horší přehazovačka s tím ježděním cos popsal stejně nepoznáš, tak to neřeš. Budeš mít aspoň jistotu že když se ti tam něco pokazí, tak to máš kde reklamovat.

      Tady na foru se můžeš inspirovat s tím jaký obchody jsou solventní a kde se k tobě budou na úrovni. Myslím že informace že kliky xxx jsou lehčí než yyy, ale yyy jsou zase tužší by ti stejně moc nenapověděla…

       
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.