• Luke89

    Ahoj,

    asi se to tu řeší často, ale ve fóru co jsem koukal jsem nic aktuálního s touto cenou nenašel, tak doufám, že nevytvářím zbytečně nové téma a bude užitečné nejen mně.

    Výška:185 cm, Váha:85 kg, Ježdění: rekreačně, Místa ježdění: Jih Německa kolem velkých jezer, Alpy – Německé, Rakouské, Italské + tyto země. Typ kola: MTB

    Dlouho jsem se kolům nevěnoval, naposled jsem si kupoval kolo v roce 2007 myslím a od té doby mi trh trochu utekl, čas na kolo též a svaly také někam zmizely… Mezi těmito roky jsem měl silnější roky v jízdě na kole (2000 km) a potom naopak úplně slabé (300 km). Nyní jsem se dostal do fáze, že už mi kolo nevyhovuje, tak jak by mělo a trochu se i rozpadá, aktuálně čekám na servis, kdy se mi zlomila packa co drží zadní přehazovačku. A konečně mám čas si jít po práci zajezdit.

    Můj dotaz zní, jestli mi tady můžete poradit nějaké dobré, kvalitní a normálně vypadající kolo v představě do 50 000,– Nevím, jestli je teď lepší jezdit na kole co je Full odpružené nebo má odpruženou jen přední vidlici, abych se přiznal, přikláním se jen k přední vidlici (možná stará škola ještě). Nevím, jaké kola jsou nejlepší 26 nebo 27,5 nebo 29 – vím jen, že 29 se mi moc nelíbí a už jsem slyšel i pár názorů, že je lidi opouští. Je mi jedno, jestli to bude kolo úplně nové, staršího roku nebo kolo od vás, či bazarové. Pokud budete vědět o něčem co stojí za ježdění a za koupi, hoďte mi sem prosím link.

    Pokud potřebujete další informace, které jsem nezmínil a jsou potřebné, napište, rád vše zodpovím.

    Jinak všem děkuji za jejich čas

    Lukas

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.