• TC

    Zdravím, mohli by jste mi, prosím, poradit jaká by asi byla odpovídající cena… Za Scott Elite Racing 2002, koupenej 2003, najeto 3000km. www.skif-sport.ru/…cott2002.asp Vidle tam je Rock Shox Duke XC 2004. Má to jednou měněnej řetěz.

    0 0
    • McBlacky  

      tak 10000kč, brzdy jsou mega shit

      0 0
      • TC  

        Děkuju za reakci. Ale proč mega sh..? Doteď jsem jezdil jenom silnici, takže s MTB nemám zkušenosti. Přišlo mi, že to je celkem kloudnej rám a vidle.

        A taky je to velký kolo, já mám 193/92 a ten člověk je ještě větší, takže v tomhle ohledu je to OK.

        0 0
        • McBlacky  

          rám je tak to jediný co by za to stálo. Vidle – řada XC byla nejzákladnější. Duke XC není až tak citlivej pokud se mu trochu nepomůže. Navíc je to 4 roky starý kolo a 3000km není taky nejmíň na MTB. HMX-1 jsou snad nejhorší nechanický kotouče, kromě neznačkových. S 92kg na to úplně zapomeň, ty brzdy neubrzdí ani 70kg.

          0 0
          • TC  

            Zatím jsem na něm jel jenom 2× po rovině, tam je asi jedno jaký to má brzdy. Ale kde se projeví, jaký ty brzdy jsou? Z kopce, v marastu…? Jsem z Hradce Králové a teď to nemám kde vyzkoušet, máme tu jeden kopeček :)

            0 0
            • McBlacky  

              z kopce když budeš potřeba rychle zabrzdit tak tě to nezastaví. Případně v hodně prudkých sjezdech se ti kolo bude akorát víc rozjíždět ikdyž budeš mít brzdy nadoraz.

              můžeš zkusit sjet z Kunětický hory po červené turistické, nad těma prudkejma delšíma schodama se dát vlevo je tam vyjetá cesta takový koryto a pak prudkej dojezd na trávu. Až to dáš tak dej vědět. Teď v zimě to bude vlhký tak to bude lehčí než když to je v létě přesušený.

              0 0
              • TC  

                Jestli přežiju, dám vědět :)

                Dovol ještě jednu myšlenku. Máme tu jetý kolo dejme tomu za těch 10000 s mecha­nickejma Hayesama a Dukem XC. Kdybych chtěl nový, přibližně za 20000, tak to bude kolo s véčkama a nějakou tou Rock Shox Dart3…bude to lepší?

                0 0
                • McBlacky  

                  to musíš sám rozhodnout. Kdyby byl ten scott ve slušným stavu /za 3000km dokáží nekteří bikeři kolo dost zmasakrovat/ tak bych ho vzal za 10 a koupil za 3500 nový hydro deore kotouče…

                  0 0
    • climber  

      Nechceš ode mě raději Cannondala Scalpela?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.