• Adam1985

    Chctěl bych jen pro info udělat anketu, kolik kontrol jste včera zvládli a v cca kolik jste se vrátili na stadion v Kopřivnici? Já osobně kontroly K1 a K2 (to jsem se zařekl, že Lysou dám bez šlápnutí na zem a vyšlo), ale po dvou nočních v práci jsem na chatě na Lysé chvilkama nevěděl, co dál…ale po odpočinku jsme to vzali jakože zkracovačkou do cílé – ta měla asi 45km!:-) Takže celkově po K2 zpět bylo asi 88km. Bylo to krásné, ale náročné. Smekám před všema, kdo to dli celé a nevrátili se někdy nad ránem, nebo nejsou ještě na trati!:-)

    Anketa: Kolik kontrol?

    1
    1x
    4%
    2
    2x
    8%
    3
    2x
    8%
    4
    0x
    0%
    5
    0x
    0%
    6
    0x
    0%
    7
    2x
    8%
    0 0
    • Paja  

      Kontroly všechny, dojeli jsme kolem půl deváté.

      0 0
    • Lily-Brno  

      Já sice nejezdím (nemám parťáka/parťačku na tak pohodové tempo – na příští rok udělám konkurz :-)), ale přítel s kamarády to taky dali celé s časem v cíli nějak po sedmé hod a to na sebe čekali. Každopádně rok od roku dojíždí dřív… Ale nic si z toho nedělej, na drtiče musí mít člověk už něco v sezóně najeto a být i fyzicky v pohodě. Příští rok se ti snad taky zadaří objet celé ;-)

      0 0
      • Smazaný účet  

        Pokud budes mit dopravu, tak muzes jet i sama, neni to zadny problem…akorat teda ti nema kdo pred hospodou hlidat kolo…ale slecne kazdy rad vyhovi ikdyby mu mely tepy klesnout:)

        0 0
        • Lily-Brno  

          no a nebo mi na tom biku někdo od hospody i odjede co? :-) a když se mi něco po*** po cestě na kole nebo se mnou (při takové délce a propozici tu určitá pravděpodobnost přece jen je…), tak budu viset bůhvíkde a doufat, že mi někdo pomůže :-) ve dvou se vždycky tlačí líp :D

          0 0
          • lucierut  

            Jela jsem to sama, protoze jsem kamaradum ujela, a bylo to naprosto v pohode. Kdyz jsem zkoumala, proc mi neradi presmykac, hned se nekdo s pomoci nabidl, kdyz jsem se nekde vyflakla, vsichni okolo meli peci, jestli mi neco neni, tlacila jsem a kecala spolecne s kolemjdoucimi cyklisty, v hospode taky tak. A doprava vlakem byla nakonec lepsi, nez jsem cekala.

            0 0
            • jIrI___  

              Prostě jde vidět, že jsi baba.

              0 0
            • Lily-Brno  

              tak to je super :-) přesmykač si dokážu seřídit sama, ale jsou defekty, který prostě řešit neumím… a s dopravou by problém nebyl, do auta naložíme i tři kola. pánové by se uskromnili :D. teď mě dost štve, že jsem nejela :D ale na příští rok už mám sparing parťačku domluvenou, tak to snad vyjde… jejda, a kolik těch pádů jsi absolvovala? :-)

              mně bylo totiž řečeno, že moc náročné sjezdy tam nebyly…

              0 0
              • lucierut  

                On mi ten presmykac nepresmykal, koukala jsem na to s jednim chlapkem a nic, sundani bahna nepomohlo, ale po par kilometrech zase zacal fungovat, takze nejaka magie. :-) Potkala jsem tam i chlapka s prasklym rafkem, obcas se proste muze prihodit i neco neresitelneho, c'est la vie.

                Hodila jsem premet na sjezdu z Ondrejniku, tam to slo objet po asfaltu nebo vest. A dalsi pad z blbosti byl, kdyz jsem chtela objet slejzajici lidi v prudke bahnite zatacce do mirneho kopce a vzala to pres kovovy zlabek moc nasikmo. Jako bych nemela natrenovany prazske tramvajove koleje.

                0 0
                • Lily-Brno  

                  jj, s magií na kole a s pády z blbosti mám taky dost zkušeností :-) i když za poslední rok, dva, mám už jen pády na rovince nebo při jízdě do kopce – to pak vypadá ještě hloupějc :D

                  0 0
    • Fran-tic  

      jel jsem si na pohodu, překvapilo mě, kolik lidí na fulech úplně vynechávalo sjezdy a „užívali si“ jízdu např z lysé po asfaltce. Na to jsem se těšil nejvíc :). Taky jeden z důvodů, proč nemám jednu tajnou, valil jsem po modré z pusteven :( před 18 v cíli i s obědama, kofolama, nanukem atd.

      0 0
      • Smazaný účet  

        To jsem taky moc nechapal…na cevene jsem potkal asi tri lidi a to bylo vsechno…sem na ne kricel „asfalt je pro buzny“ a tak se aspno zasmali:)

        0 0
    • raceman  

      sem se uklikl :)

      0 0
    • kolda  

      kontroly všechny včetně tajných, na stadionu kolem 17h.

      trasa pěkná, ale na tom hřebenu za Bilým křížem jsem málem chcípnul :)

      0 0
    • miche  

      Všechno + K4 všechny 3 razítka :-)

      17:30 hod. v cíli, spokojenost.

      0 0
    • Pajas04  

      Kontroly všechny (jako každý rok, co jsem jel). Letos to byl ale masakr. Srali mě lidi, co si to nedovoleně ulehčovali např. z Pusteven a doufám, že jim tajná kontrola uznána nebude (někteří by nejradši chtěli jen několikaminutovou penalizaci!!!).

      Návrat na stadion kolem 22:20 – měl jsem s sebou světla :).

      0 0
      • Fran-tic  

        tak ono těch 200 metrů šlápnout už není zas takové peklo, když jsi na pustevnách, nechápu co tu řešíš. A myslím, že sjíždět pod lanovkou to není zrovna ulehčení. Já třeba chci několikaminutovou penalizaci, protože jsem to projel všechno, jen jsem jel jiným sjezdem. Přijde mi to fěr.

        0 0
        • Pajas04  

          Řešil jsem jen to, že si to pár lidí semtam ulehčilo schválně, a že se mi to nelíbí. Někteří říkají, že jen udělali chybu a nevěděli kudy mají jet, to je pak holt smůla a nedá se nic dělat :(.

          „jen jsem jel jiným sjezdem“

          = takže jsi nejel všechno, alespoň ne po trase Drtiče. Srovnej se s tím ;). V situacích, kdy se něco nelíbí někomu jinému, tak máš okamžitě ráznou a tvrdou odpověď, teď se něco přihodí Tobě a chceš hnedka speciální zacházení. Celkem pokrytectví…ale nechci se hádat, rozhodnutí o penalizaci je samozřejmě jen na pořadatelích a ne na tom, co si já nebo ty myslíme, že je fér :).

          0 0
          • Smazaný účet  

            pravidla byly zname predem..jestli nekdo jel jinudy bo to bylo zajimavejsi, tak jeho volba, ale mel si promyslet zda tam nekde nebude tajna (o kterych vedel ze budou)…nenasel ji, tka ji nenasel…

            SMUUUULAAA:D

            0 0
            • Fran-tic  

              blablabla…samé kecy, jdu raději poradit té holčině z ovy, jaké kolo koupit, ať mi stačí :D

              0 0
          • Rubi  

            ty se z toho muzes ****** jak vidim :) jak kdyby to stejne nebylo jedno, kdo na nezavodnim podniku je 20 nebo 500, obzvlast u tebe, kdyz si dojel az o pul 11…

            0 0
            • Fran-tic  

              :)) asi o to mi hlavně šlo. je mi u ******, že mi chybí kontrola, jel jsem to s úsměvem, ale nasere mě, když někdo řekne, že jsem si to ulehčil sjezdem a brousí si ego, že toho musel najet o to víc :). Btw, pokud byl vyklepaný na šotolině, chtěl bych ho vidět v tom sjezdu.

              0 0
              • Pajas04  

                Tak nejprve: ego si ve většině odpovědí tady na fóru brousíš jedině ty a teď se jen chováš jako chudáček :). Co jsem se setkal s tvými příspěvky na fóru, tak ses choval arogantně, tak nevím proč nyní požaduješ mírnou komunikaci a soucit.

                Ještě naposledy ti tady shrnu mé předchozí příspěvky:

                Že si to někteří občas ulehčili je fakt, že zrovna ty jsi to neudělal schválně, ale „jen“ nedával pozor kudy se má jet z Pusteven, ačkoli jsi jel, jak říkáš, na kochačku (na podívání se do mapy jsi čas ale nenašel) a jel jinudy je na druhou stranu zase jen tvoje blbost.

                Do mých sjezdů se taky sereš zbytečně, já jel po vytyčené trase. Těch 1200 metrů terénu modré z Pusteven bych už taky nějak sjel :). Všechny předchozí sjezdy jsem sjížděl, takže nevidím v ničem problém. Vyklepání nohou na šotolině, po 90+km Drtičovské trasy na HT, je pro mě docela pochopitelné.

                Ty říkáš, že jsi jel vlastně horší cestou a teď nemáš kontrolu. A co čekáš, že se teď stane? Časové penalizace nikdy na Drtiči nebyly.

                0 0
                • Fran-tic  

                  jo tos byl ty, kdo byl ******** na tu kaluž na škodabiku :D tak to promiň, to vše vysvětluje :) mi to bylo potom jedno, kudy vedla cesta, bral jsem to tak, že mi někdo ukázal velkou část beskyd a já si to projel :) i tak prostě ta kontrola zamrzí, ale příště…

                  0 0
                  • Pajas04  

                    No jo, tehdy jsem si zapamatoval tvůj nick :o). Příště se jede stejná trasa, nebo skoro stejná, takže máš šanci a už budeš mít všechny :).

                    0 0
                • pross  

                  Pavle, prosim te, vem si svuj rodinny team pulnocnich jezdcu a bez moralizovat na jine forum, tve prizpevky se nedaji cist.. flamujes dost aktivne.

                  0 0
            • Pajas04  

              Chtěl vysvětlení, tak ho dostal ;), vidím, že tebe to taky nějak sere – copak, udělal jsi to stejně?

              0 0
              • Rubi  

                ne, ja skoncil po 6km s namotanou hazkou a ponicenym vypletem, pred dvema lety mi takhle taky chybela kontrola ale poradi mi bylo absolutne ukradene. na drtici mam rozdeleno na do 10 super, nad 10 je to fuk,hlavne dojet, chtel jsem to tento rok zajet do top10, jinak souhlas ze kdyz nemas vsechno, meli se divat do mapy a tim padem jsou vzadu v tabulce, kterou skoro nikdo necte, nechapu ze se to resi skoro v kazdem vlakne o drtici… toz tak

                drtic je hlavne o tom, ze se projedes s partou kamosu, popripade sam (zalezi jak to kdo ma rad) nejhezcim terenem siroko daleko po trati, ktrerou ti predem nachysta nekdo jiny, tudiz mas vetsi motivaci ji celou dojet a kolem tebe projizdi podobne nadseni lide, osobne to beru jako nejlepsi podnik sezony,bral jsem to jako relax od zavodniho stereotypu, proto sem porad jeste nasrany ze se mi podelalo kolo

                0 0
                • hctr  

                  To byla skoda, kdyby nebyly problemy s kolem a pak moje defekty tak jsme to do te 10tky zajeli, pristi rok dame repete, pujcim si ale s workse at se netrapim do kopce jak ****.

                  0 0
                  • hctr  

                    A vezmu si na riditka mapnik :D

                    0 0
                    • Rubi  

                      +1 sice vypadas jak … ale aspon v tom mas prehled :D

                      0 0
                      • kolda  

                        mapník je na tyhle akce super věc. sice hůř vidíš pod přední kolo, ale zase takový sjezdy na drtiči nebyli, aby mě to nějak limitovalo.

                        na druhou stranu jsem ani na chvíli neměl pochyby o tom, kudy jet z pusteven :)

                        0 0
                    • Fran-tic  

                      jak já jim to záviděl :D furt jsem lovil mapu po zádech.

                      0 0
                  • Fran-tic  

                    hovado! si mi nadělil hodinu na dojezdovce :D

                    0 0
                  • bosmilan  

                    A já pojedu na pohodu a trasu znám nazpaměť,takže mapník nebude potřeba,když jsi psal,že příště se mě budeš držet :-)

                    0 0
              • kolda  

                hoši hoši, vaše starosti na moji hlavu :)

                nechápu,co řešíte.

                0 0
          • Fran-tic  

            tak jako když mi napaří dvě hoďky na víc, tak se z toho nepodělám. kontrolu jsem čekal třeba v tom bahnitém rozježděném kopci zpět ke stadionu (jako byla předtím). teďka je mi to fuk, stejně jsem to jel na kochačku, ale přijde mi blbé říct o všech „ulehčování“. Viděl jsem borce na trati, co provalil kolem té první kontroly s hlavou zaraženou do země a funěl do kopce. Jsem na něj řvali přes minutu, než mu došlo, že projel Kčko, takže asi tak :)

            0 0
            • Pajas04  

              No a dle dojezdovky se penalizace nedávaly. V tom bahnitém kopci doufal v tajnou snad každý, ty sračky tam nebyly moc příjemné a na kopci bohužel žádná odměna v podobě tajné :(. Bereš si to nějak moc osobně ;).

              0 0
            • hctr  

              Ten kopec na zaver uz byl za odmenu, protoze kazdy vedel, ze za nim je cil, kontrola mela byt jeste nekde na zacatku, protoze to dost lidi objbelo.

              0 0
            • hctr  

              Bud v poho taky jsem makal jak pes a z 15. mista je asi 350. protoze nemam kontrolu :D nejak jsem te tam nepotkal, nemel jsi nahodou modre triko? Nekoho na meride jsem videl pak projet cilem s bilyma ockama, ale nejsem si jist, jestli jsi to byl ty jelikoz merid jezdila hromada.

              0 0
              • Rubi  

                to ser, hlavne musime naplanovat nake vyjizdky o prazdninach, vemem azmira a tak, tomu se to naposledy libilo a vyrazime :D

                0 0
                • hctr  

                  :D To ho musime nejak namotivovat at s nama jeste nekdy vyjede.

                  0 0
                  • Rubi  

                    reknem mu ze jede ta 15 z druheho vlakna…:D

                    0 0
                    • hctr  

                      :D Jo to se chytne, tam se to nejak zvrhlo kvuli jedne panny :D

                      0 0
              • Fran-tic  

                jop, to by sedělo :) pokud jsem byl vysmátý jak lečo, tak jsem to byl já. musíme pak vyrazit, dal bych třeba část trasy jen tak for fun, třeba ondřejník – lysá – pustevny po zelené :)

                0 0
                • hctr  

                  Tak o vikendu? :)

                  0 0
                  • Fran-tic  

                    no jestli nepoženeš jako na drtiči, tak klidně. Jako z kopce klidně val, ale do kopce s rozumem :D

                    0 0
                    • bosmilan  

                      Právě do kopce musíš jet na max.,aby jsi měl ten výšlap co nejdříve za sebou :-)

                      0 0
                    • hctr  

                      Jo ja bych jel v nedeli pokud by ti to vyhovovalo v sobotu uz mam nejaky plan a muzem jet tak jak jsi psal a kdyby byla fyzicka a chut klidne zajet aj ty Pustevny..Treba se aj nekdo prida.

                      0 0
                      • Fran-tic  

                        jako zajet to není problém, spíš mě sere, když vedle mě do toho někdo na htčku dupal a já se na 140 skoro nehnul ani z místa :) neděle by se měla dát…sice mám v sobotu nějako akci, ale aspoň mám výmluvu, proč to nejede :)

                        0 0
                        • hctr  

                          Taky mam prave nejake plany jak pres den tak na vecer tak si tu dame jeste vedet, okolo me do toho dupali vseci+ na Lysou se k tomu pridala jeste parta silnicaru :D, ale z kopce jsem to vetsinou oplacel.

                          0 0
                          • Fran-tic  

                            okej :) přesně, na lysé i pustevnách provoz jaký jsem dlouho neviděl.

                            0 0
    • Slavoš  

      Kontroly všechny, příjezd 18,45hod , start z druhé vlny.Párky na Bílém Kříži, fazolačka na Kmínku.Birell na Martiňáku.Počasí na tuto akci exkluzivní, na hřebenu bylo až moc teplo.

      :-)

      0 0
    • bosmilan  

      Kontroly všechny,zastávka na doplnění camelu,najezení se a daní si kofoly na Masarykové chatě na Bumbálce.Příjezd v 15:06 :-)

      0 0
    • jaradal  

      Kontroly všechny včetně obou tajných.

      V cíli jsme byli kolem 20:30. Každý rok bych to rád dal pod 12 hodin, ale pak to nějak nejde…

      Letos parádní počasí i trasa.

      Škoda, že na Jeníkově sedle při návratu zase nebyla tajná kontrola, tu bychom si po výšlapu po rozbahněné cestě/potoce zasloužili.

      J.

      0 0
    • lucierut  

      Vsechny kontroly, dojezd zhruba ve 21 h. Kdybych parkrat nezakufrovala, nezdrzovala se ve Frenstate hledanim oficialni cesty, kdyz to jini brali po hlavni, nepujcovala nytovacku a tak, bylo by to rychlejsi, ale svuj cil dojet za svetla jsem splnila.

      0 0
      • Lily-Brno  

        dobře :-) a na čem jsi to jela? (jen že nemáš kolo v profilu…)

        0 0
        • lucierut  

          Mam fulla Specialized safire. Kdyz jsem pred rokem a pul kupovala horske kolo, dospela jsem k nazoru, ze si muj zadek zaslouzi neco pohodlnejsiho. :-)

          0 0
          • Lily-Brno  

            tak to jo, po tom jsem taky koukala :-) to máš 26ku že? teď dělají myslím už jen 29ky a to na mě bylo poměrně těžký, tak jsem nakonec zůstala u htčka. no do budoucna se ještě uvidí :-)

            0 0
            • lucierut  

              Jo 26ku, vazi 12 kilo. Mam safira hlavne proto, ze ma na me dostatecne nizky ram. Nevim, jaka se delaji nova, ale kdyz jsem zagooglila, tak jsem nasla vyprodej za 36 tis. http://www.lyze-kola.cz/…-expert.html coz je pekna cena.

              0 0
              • Lily-Brno  

                Tak to je pěkná váha (skoro tolik váží moje staré htčko :-)). Ale je vidět, o kolik jde cena kola dolů, jak se jedná o starý model, navíc dnes už prodejci ne tak propagovanou 26ku. Ten Safire je pěkný, ač takový zdvih bych tu u nás vůbec nevyužila :-) Nedávno jsem taky pracně hledala kolo, které by mělo nízkou rámovou trubku a přitom bylo i trochu svižné, a je pravdou, že my ženy menšího vzrůstu máme pořád docela omezené možnosti… no mělo by nás jezdit víc :)

                0 0
      • kolda  

        jo ta odbočka ve Frenštátě byla zajímavá :) taky jsme tam chvíli kroužili

        0 0
        • bosmilan  

          Ve Frenu jsem taky kufroval a najednou jsem byl v pasti,tak jsem se vrátil a pořádně se podíval do mapy a nějak jsem se vymotal k té jizdárně.

          0 0
          • kolda  

            jo jo, přitom stačilo otočit mapu a bylo to tam napsaný :)

            0 0
        • tom xtr  

          Málem jsem se potrhal, když jsem se spouštěl pomalu bez pohonu skrz Frenštát a vy jste mě předjížděli už potřetí :)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.