• mates555

    4au… tady sem našel na netu takovou zajímavou blbost www.slunecnice.cz/…lo/stahnout/

    0 0
    • hribik A1  

      hej, a este tam chyba zapis o tom ci kazdych 3 a pol hodiny dodrzujem povinne bezpecnostne prestavky, nie?

      knihu jazd mam doma tiez, ale pisem tam len trasu (a na to by mi tie tri ubohe stlpecky proste nestacili) a dlzku, tie ostatne tragicke udaje radsej nie, to su tak priserne cisla ze na tie priemery typu 17,cosi je lepsie hned zabudnut a nikam to nepisat…

      0 0
    • Pavel  

      Cpu to do Excelu…

      0 0
      • Roman79  

        Taky si to píšu do Excelu. Mám to pěkně graficky udělané, píšu si tam přesně co chci a dělám to tak už několik let. S Excelem umím stále více a tak jsem si to teď udělal tak, že mi vše vypočítává sám, převádí si informace z buňky do buňky z listu do listu a já mám spoustu statistik a grafů bez námahy. A to jsem se na příští rok rozhodl (po koupi Sigmy BC 2006 MHR) dát mu úplně nový kabát a sledovat statistiky daleko detailněji. S časem i teplotou. Jinak si to píšu i do kalendáře v mobilu a dávám to do Outlooku. Kdyby byl zájem pošlu k prohlédnutí na e-mail.

        0 0
        • stan.zak  

          Začal jsem trochu jezdit letos; dělám si jen poměrně jednoduchou tabulku taky do Excelu. Mohl bys mi, prosím, tu tvou poslat? Děkuju.

          0 0
    • pavelr  

      Taky si něco (trasa, km, teplota) zapisuju do malého plánovacího kalendáře a potom přepisuju do excelu. Ale nesmí se to přehánět.

      0 0
    • Martin  

      používal jsem Cycling Diary, ale v poslední době mě přemohla lenost a na zapisování kilometrů seru :-D stejně mi to nikdy nesedělo na tachometr

      0 0
      • Roman79  

        Je to tím, že mě to baví a uznávám, že každého to tak nebere. Když přijedu z dlouhé nebo i kratší vyjížďky, unavený, tak sednout si s kávou k PC a dělat statistiky mě uklidňuje. Aspoň vím, kdy jsem, na kterém kole ujel kolik km, za jaký čas, jaký jsem měl průměr a maximální rychlost. Teplotu, nastoupané metry, kdy jsem vyjel a dojel, průměrnou maximální rychlost atd. budu sledovat až nyní od nového roku.

        0 0
      • Roman79  

        Ten cycling diary 2006 jsem si stáhnul (na 2007 se asi nedočkám), ale zklamal mě, protože to ten můj excel je opravdu lepší. Nejsem omezovaný tím, že tam jsou funkce, které nemám (nesleduji) a nebo, že tam některé chybí. Ale když už jsme u tohoto tématu. Neexistuje nějaký profesionální program třeba i placený? A nemluvím o takových tréninkových, které sledují tréninkový rytmus apod.

        0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce