• celevra

    Ahoj,

    mám prosbu, dělám analýzu marketingového mixu na knihu Tajný závod od Hamiltona a potřeboval bych vyplnit dotazník, max na 5 minut, slibuju! :)

    http://www.vyplnto.cz/…tajny-zavod/

    Děkuju..

    0 0
    • scalar  

      Skončil jsem u otázky 4, jelikož jsem knihu v ruce neměl. Předpokládáš, že poběžíme do nejbližšího knihkupectví knihu zakoupit?

      Pokud chceš vyplnit dotazník, musíš mi knihu zapůjčit.

      0 0
    • Mark-H14  

      Vyplněno :)

      0 0
    • celevra  

      Jasný, moje chyba, že jsem to neosvětlil, předpoklad byl, žes měl tu knihu v ruce alespon.. ;)

      0 0
    • Delkim  

      máš to tam

      ale nemáš to dobře napsané, na 1/3 otázek jsem měl jinou odpověď než jaké jsou možnosti a ty jinou volbu neumožňuješ, resp. máš ta odpovědi moc „uzavřené“

      0 0
      • celevra  

        Dík! Toho jsem si částečně bouhužel vědom, jenže v tomhle dotazníku sem nemohl přijít na vytvoření vypisovací kolonky.. :/ tak aspon takhle no..

        0 0
    • Pavel  

      No máš to tam. Ale vzhledem k tomu, že jsem si tu knihu půjčil v knihovně, tak asi většina mých odpovědí nebude až tak zcela vypovídajících… ;-)

      Prostě na nějaký obal a cenu sere pes…

      0 0
      • celevra  

        Jasný, díkes! Já to taknák předpokládám u týhle knihy, přece jen segment je dost úzkej, cyklisti, těžko si to koupí někdo neznalej oboru a co si budem povídat, obsah předchází formu v tomhle případě, aspon u mě.. :) prostě dcl protiklad Ládi Hrušky.. :))

        0 0
    • Singlespeed  

      Vyplnil jsem to, ale dotazník je sestavený špatně. Některé odpovědi jsem si musel vymyslet, neboť odpovídající možnost v odpovědích nebyla. Např. otázka č.8. Nevím, co odpovědět. 299 Kč kniha nikde nestojí, když jsem ji kupoval byla nejlevněji za 220 Kč. Nebo otázka č.9. Jak můžu odpovědět, když neznám ceny žádných žánrově podobných knih? Že bych to jako teď účelově začal zjišťovat? To asi ne. Chybí tam tedy možnost ´nevím´. Další otázka č.11. Nic jsem nehledal v knihkupectvích, jen jsem napsal jméno knihy do Googlu a už se mi nabídky sypaly. Tato možnost, že žádné knihkupectví navštíveno nebylo, chybí. A tak dále. Je prostě hodně co zlepšovat ;-).

      0 0
      • celevra  

        J, ten internet sem opomenul, moje chyba, bohužel to už zpětně nelze opravit. Otázka č.8 je doporučená MOC cena od nakladatele, těžko můžu brát v potaz různé slevy, které se dost liší.. ;) Otázka č.9 byla spíše orientační, vycházel sem že každý má nákou zkušenost, přece jen podobných knih je relativně dost a 299MOC mi osobně příde jako rozumná částka.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.