• Tomínos

    Ahoj, od 17.9. bych měl být zhruba na dva týdny v Kašperských Horách, tak se tady obracím na místní, jestli se najde někdo jako potencionální průvodce, pokud tam máte nějaké pěkné traily :-)

    0 0
    • novas752  

      Koukni na Javornický okruhy. Místní uživatel natureman42 nebo tak nějak.

      0 0
    • Soreno  

      Jak píše Novas752 projdi si http://javornickeokruhy.cz/

      My se budeme vracet z Trutnova, takže tam nikdo ten týden z nás nebude :(

      Nicméně trať letošního Pazdřivce, pak Svatobor v Sušici – několik RZ Sušickýho endura (dají se najít i podle videa), to samé Zadov endurko (ty jsem ale nejel).

      Jinak ze Žďánova je udělanej novej trejlík ale nevím jestli najdeš.

      0 0
    • MirosPikos  

      2 týdny? Tak to je paráda, bude se ti tu líbit. Jinak jak psal Soreno.

      0 0
    • AussigBiker  

      Pekny jse to po zeleny z Horsky Kvildy do Kasperek, lepsi je to asi timhle smerem, pac je to pekna turisticka a v lese a vic z kopce. Tudiz na HK to matotat jinudy a zpet po turisticky, a nebo stejnou cestou tam zpet. No a na Kvilde je minipivovar, kazdej rok slavej pivni nezavislost (vyroci vareni vlastniho piva) a skvela cukrarna. Horska Kvilda – Kasperky je cca 30–35 km, ja to tehda nikudy nenamotaval, jel jsem tam a zpet :) (Jednou jsem jel zpet po silnici pres Rejstejn, jsou to takovy tahly seprentiny do kopce).

      0 0
      • kerim  

        Nejsem si jistej jakk to tam je,ale měl jsem debatu s nějakým ochranářem,po zelený ze Zhůří na Flusárnu,že prej bych tam neměl jezdit.

        0 0
        • AussigBiker  

          Já tam byl cca před 3 roka lma a žádný značky jsem si nevšiml. Jinak je respektuju.

          0 0
      • wego1991  

        +1 (že by tam byl zákaz si neuvědomuji)

        Jeli jsme to před dvěma lety. Před tím oběd v hotelu Rankl (vaří dobře – taková ta klasická jídelna Alpského stylu). A pak z Horské Kvildy ze Zhůří po zelené TZ do Kašperek a moc se nám to líbilo. Akorat kamarád se tam v jednom místě (vymlety kotyto, velké volné sutry) vykokotil. Za mě to nejlepší co sem tam za ty 4 dny jel.

        Javornicke okruhy jsme taky zkoušeli, ale přišlo mi to poměrně blbě značené (možná se to již změnilo nevím) a GPS signál bidný víc jsme bohužel na ně připraveni nebyli.

        Pak taková hodně pohodová pěkná stezka je z Řetěnice od Restaurace Zlatý potok (byla i v Ano šéfe – vaří solidně). A od tama po NS strážců hranice – po cestě jsou bunkry, skály a plno štol.

        Jinak na Horské Kvilde jsme byli 2×. Z toho jednou z Kašperek přes Churáňov a Zlatou studnu. A podruhé cyklobusem přímo z KH přes Srní a vystupovali jsme v Modravě a od tama přes Filipovu huť, Pramen Vltavy, jezerní slať na Kvildu a dál na HK. Cyklobus jel i dále až na Kvildu – nevím jestli jezdí stále, ale přes prázdniny jezdil často.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.