• Lad

    Příští nedělu by sme chtěli zajezdit na bajku někde na horách.Poraďte kam a kdo se vyznáte tak aj nějakou trasu tak na 120km.Představa je asi taková: ráno autem tam zajezdit večer zpět a hlavně nechcem jet ani 1km po silnici!=)Díky!

    0 0
    • goofy  

      Zalezi kam az tim autem chces jet.. Ja bych ti navrhnul Beskydy ;o)

      0 0
    • pitos  

      A já ti Beskydy moc nedoporučuji,ne tuto dobu. Jezdit se tu sice už dá ale raději bych s návštěvou tak ještě min. 14dní počkal.Na některých hřebenech je pořád sníh.

      0 0
    • zirecek  

      Jsi od Brna. Píchni kružítkem do mapy a udělej kružnici. Vsetínské či Hostýnské vrchy, Javorníky, Českomoravská vrchovina, … .

      0 0
      • Lad  

        Omlouvám se za nepřesné určení…Max tak 150 – 180km od Brna,přece jen chceme na kola a né na autotrip.Nebo kdyby ste někdo věděl o dobrým zaježdění v okolí Žďárskejch vrchů tak by to taky nebylo marný.Díky!

        0 0
        • jonys  

          Vysočinu bych volil naprosto jednoznačně!Trasa 120km by se dala nastřádat mezi Žďárem a Bystřicí tam a zpět po TZ dle vlastího výběru.Dám jen pěkný úseky co si tak vybavuju: 1.Žďár-3Studně(MTZ+ŽTZ+Z­TZ)+cesta brigády J.Husa-gut sjezdík ke Ski po MTZ,možno dále po MTZ(místní značení)do Maršovic(ale bacha,Rychta už není co bývala!),žlutou do Studnica zelenou kolem Podhledecké skály do Zubří. 2.ZTZ 3Studně-N.Město 3.ŽTZ Bystřice-Bohuňov 4.Sjezdík po červené z Karasína do Víru (very good!) Já bych ale raděj volil vlak tam a nějakou kličkovačku směr Brno zpátky…jen pozor na Trenckovu rokli :-)

          0 0
          • pepek  

            Nemáš tam 9 skal, Žákova hora, Malínskou skálu, 4 palice, Dráteníčky, Karlštejn a ten Štarkov+ Buchtuv kopec, Zubštejn (sjezdík) atd.

            0 0
            • jonys  

              Nemám.Jednak jsem si vymezil prostor jak píšu (třeba Žákovka a Malínská jsou trochu výš),dvanak ho nechci poslat na smrt(když ty napšeš sjezdík,tak to smrdí:-)),třinak nemůžu znát všechno a čtverak…taky musím nechat prostor pro rady od jiných soudruhů :-)

              0 0
              • jonys  

                Bod dvanak beru zpět,Zubštejn je na pohodu…ale taky krátkej.To Karasín do Víru je větší mazec.Zvláště koncovka,tam už jsem jednou i slezl z kola…a doprovodil to takovou gymnastickou vložkou…no prostě sem hodil držku,no :-) Ale to bylo mladickou nerozvážností.

                0 0
                • pepek  

                  Kua, co vy dva z tamté strany furt proti mě máte. Copak jsem někoho chtěl zabít? Dyť su jen postarší turista. Jediný co tam smrdí je ta Malínská skála a tam jsem „sjezdík“ nenapsal :-)

                  0 0
                  • jonys  

                    :-) Ale to byl jen žertíček!Já jinak proti tobě mám jen to,že se mi nelíbí tvůj pohled na některé kolektivní sporty,ale to jsme řešili jinde :-))

                    0 0
                    • pepek  

                      No a eště ten fotbal! To je fakt moc :-)

                      0 0
                      • jonys  

                        No,já bych to nerozváděl,pro Lada je důležitá informace,na které se shodnem:Vysočina je na kolo super!

                        0 0
                        • Lad  

                          Tak dík aspoň za nějaký rady…Okolo Bystřice to znám dobře,takže mě láká ten sjezd z Karasína na Vír,asi mám asi du čučet do map a plánovat cestu.

                          0 0
                          • Lad  

                            …asi mám asi du čučet do map a plánovat cestu=))))))Chtěl sem napsat že mám asi favorita na výlet a že du čučet do map.

                            0 0
    • Mr.Dawe  

      OBNOVUJI

      Ahoj,

      nemáte někdo tip, kam vyrazit s tříletým prckem na 4 dny na hory? Účelem je si jet hrát na sníh, takže boby a poprvé ho postavit na lyže. Takže ideálně ihned pod sjezdovkou, kde bude nějaký provázek na učení. Ubytování může být s polopenzí.

      Napadl mě zatím Černý Důl, Luisino Údolí a Josefův důl. Ale při aktuální situaci se sněhem nevím co by bylo realizovatelné.

      Díky za tipy.

      0 0
      • Kouba_2005  

        Ahoj.

        Letos je to bída všude, nakonec jsem na pár dní vybral tohle, tak to snad do příštího týdne neroztaje :-) Bydlet budeme v Penzionu na červeném potoce, cena lidová.

        0 0
        • Mr.Dawe  

          To vypadá pěkně, ale pro nás je to zbytečně daleko, když chci vyrazit na 3–4 dny. Zapomněl jsem do požadavků omezit výběr pohoří na Krkonoše, Jizerky a případně Krušné.

          Tak ať se vám dovolená vydaří.

          Docela mi teď padly do oka Mladé Buky. Ale s ubytováním to tam je asi na bačkoru.

          0 0
          • Kouba_2005  

            Tak u nás je na Klínovci sněhu dosti, pro děti je ale tak Novako nebo na bývalým Neklidu sjezdovka Hranice U obojího je i školička, sjezdovky placatý. Jezdili jsme tam s dětma, když byly malinký.

            V Jizerkách jsem byl jen na Horní Domky, to jsme jezdili červenou FIS, ale za je zavřená, takže jsem hledal jinde. Švagr jede do Bedřichova na Malinovku, tam se za ním zastavíme, ale píšou 10–30cm, tak to bude asi jen na pívo :-D

            0 0
          • BabbaJagga  

            Kilometr od Ml.Buku mas Svobodu na Úpou nebo na druhou stranu Trutnov, tam bys měl úbytko sehnat. Spis bych v Bukach čekal, ze bude problém se sněhem. Leží to dost nízko.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.