• Romaldo

    Jak hodnotíte letošní Juvacyklo MTB? (organizace, trať, doprovodný program…)

    0 0
    • tchi  

      Celkově hodnotím tento závod velice kladně – žádná masovka, rodinná atmosféra, příjemné prostředí, prostě super… Ve srovnání s ostatními závody mi přijde organizace trošku více amatérská než jinde – výsledky psané rukou na papír, kde chybí většina jmen závodníků, výměna čísel závodníků, kvůli „zdvojení“ některých čísel po dojezdu, tradiční zmatky při vyhlašování, kde se zapomene na jednu kategorii, ale upřímně řečeno mi to nevadí – spíš díky za snahu pořadatelů…

      Trať na mne náročná umocněná blátem tak, že jsem místy vzpomínal na nedávnou blátivou CHŘIBSKOU 50… Masochismus stavitelů, kteří Vás dovedou téměř až na Buchlov šutr, aby vás těsně před ním poslali dolů lesem a znovu k němu… Udělat s průjezd mezi torzem mostu při cestě na Brdo by mne nikdy nenapadlo ani omylem… případně dojedete k cíli a už slyšíte moderátora, aby jste ještě zabočili do lesa na výjezd, který už většina taktak vytlačí… To všechno dělá tento maraton tím, čím je…

      Doprovodný program s módní přehlídkou nemá chybu, i když letos chyběla promenáda chlapců v plavkách a byly pouze modelky… i když na cyklověci se objevili i modelové…

      Toš tak…

      0 0
    • lheryan  

      Ze všeho nejvíc sem si přál, aby nebylo bahno a nemusel si zašpinit kolo. Bohužel bylo, ale na to si člověk zachvilku zvykne. Horší to bylo v některých místech, kde se díky bahnu muselo tlačit i po rovince, což u mě mělo za následek, že sem posledních 15 km nemohl našlápnout do pedálu.

      Každopádně co se týče věcí, co šli ovlivnit, neměl jsem výhrad. Snad krom již zmiňovaných výsledků na cáru papíru. Trasa je bezvadně promyšlená, se spoustou zajímavých a jediněčných míst pro spestření. Minimum míst kde si odpočinout. člověk si mákne do kopce, a z kopce v technicky, obtížných sjezdech je opět v plném zápřahu. Prostě paráda.

      0 0
    • Roman1492  

      výborná trať, ale nemám pocit, že by to měl být nejtěžší půlmaraton v republice, osobně se mi třeba Šela zdá těžší :) btw nemáte někdo nějaké fotky?

      0 0
    • pepa24  

      Přidávám se.Super závod.Žádná masovka, trať pěkná.Je fakt, že jsem padesátku ještě 3,5 hodiny nejel ale asi je to ve mně, když to dal první za 2,10…To, že jsou výsledky psané rukou to je to poslední co by mně vadilo.Stejně se mrknu druhý den na web.Víc takových závodů.Dík pořadatelům a za rok nashle.

      0 0
      • Honzyn  

        Diky za potesujici kladne reakce!Jsme radi,ze to nedal nikdo pod 2!!:-)Mouchy se do pristiho rocniku urcite vychytaji.

        0 0
    • marapara  

      Nijak, nebyl jsem tam :). Pouze jsem kolem 13.30 projížděl kolem ze Smraďavky na Srub :).

      0 0
    • KnizeAlexej  

      Pár fotek poslední kategorie včerejšího CC v UH. Kvalita je ovlivněna hardwarem a lidským faktorem. Zájemcům zašlu plnou kvalitu na email.

      0 0
    • leky  

      Taky přidávámm několik fotek ze závodu.

      http://lekky.rajce.idnes.cz/…ADISTE_2010/

      0 0
    • Corbett  

      Hele ogaři, jak to vidíte v sobotu? Na co se mám nachystat? Jak vypadá trať nyní?

      0 0
      • skier  

        No hlavně se ogaro nachystej na tvrdou konkurenci!Trať vypadá všude vždy podle počasí :-)Naposledy jsem to jel,když byla ještě dlouhá trasa a to byl teda dezorganizační zážitek :-)Snad už se polepšili.Soudruzi co to jeli loni říkali,že trasa byla pěkná.

        0 0
    • vinnca  

      ted? ted popreslo:)v pondeli byla blata a blata a kdyz do toho zaprselo…to neni ani na lakatos:)

      0 0
      • marapara  

        Právěže kolem Chřibů asi popršelo, ale v samotných Chřibech moc ne, co jsem viděl na radaru. V pondělí tam blata nejspíš bylo dost, protože v pátek přešla fronta a skoro celou sobotu pršelo, takže proto. Teď bude v Chřibech nejspíš už jetelno a pokud do soboty nezaprší, tak se bude nejspíš i místy docela prášit :)

        0 0
    • Karkulka  

      Letošní trať byla parádní…i když jsem si jednou pořádně poletěla :-D

      0 0
      • marapara  

        jé, byl jsem dneska na Smraďavce na čumendu po závodě. Škoda, že jsme se nepotkali :)

        0 0
        • Karkulka  

          nj..musím si na tebe po těch letech vzít konečně telefon..:-D už tolikrát jsme jeli kolem a já si vždycky jen řekla: škoda, že nemám na maru číslo ;-)

          0 0
          • marapara  

            Mám za to, že jsme si je rár let zpět vyměňovali. Mám na Tebe tuším i 2 čísla, ale nevím, jestli ještě platí.

            Dneska jsme část trati projížděli s Hynčicou :). Včera jel maraton a trať se mu tak líbila, že si byl dneska znova projet nejlepší pasáže. Docela náhodou jsme se potkali za Ježovem, tak jsme pak jeli spolu. Musím říct, že se mi trať líbila taky velice. Hlavně ty zábavné technické pasáže od Bunče k Brdu neměly chybu :). Nakonec to dneska káplo 90 a 1850 výškových na fullu :). Sjezd z Brda jsme jeli po modré k Padlým. Hynča ho ještě nejel a moc se mu líbil také :).

            0 0
            • xshreck  

              ty tam jsou značené od začátku roku … akorát to někteří nenechavci postrhávali :(

              0 0
            • Karkulka  

              ..a sakryš, tak proč jen ho nemám uloženo? funguju teď ale stejně vesměs jen na služebním…hodíš mně ho do mailu? ;-)

              0 0
        • Medunka  

          Jo, taky sme se s Karkulkou minuly, já si sice kvůli času dala jen krátkou, ale hezké, jen ten kopec na hrad se mi nelíbil …

          0 0
    • xshreck  

      Tak jak jste dopadli :))) já jsem si logoval trasu, na netu myslím ani nebyla správně značená … stoupání nevím jestli je reálné, tolik se tomu věřit nedá

      trasa

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.