• GaGy

    :o)

    Anketa: Jsou to dobré brzdy? Známky jak ve škole

    1
    0x
    0%
    2
    3x
    33%
    3
    6x
    67%
    4
    0x
    0%
    5
    0x
    0%
    0 0
    • Mr.Duck  

      Záleží na jaký užití, řek bych že na XC klidně za 2, jinak za 3. Zkoušel sem asi 3 kusy, a výkonem mě nenadchly, když srovnám se SLX nebo Saint(který sou ale jiná liga, žejo). Zastaví tě to v pohodě, ale na delší cestu z kopce bych je nechtěl )

      0 0
      • GaGy  

        já je právě mám .. a zajímá mě jak jsou na tom… na jiných hydrobrzdách sem nejel tak nemůžu soudit ,ale třeba jaký je mezi nimi a elixiry 5 rozdil ??? Samozřejmě beru standartní ježdění. neberu závody

        0 0
        • Mr.Duck  

          Elixiry sem snad nezkusil žádný ;( Mužu srovnat jenom s mejma SLX. Tam se mi zdá, že ty SLX maj větší účinnost – stačí jim menší síla na páce. Juicy maj zas tvrdší páku, což je mě celkem sympatický, ale hůř se dávkujou, maj ostřejší nástup, ty SLX sou takový „gumový“, řek bych že je to otázka zvyku co komu sedí líp ) Každopádně kdybych měl hodnotit jenom „sílu“ brzdy, tak maj SLX, i kámošovy LX rozhodně navrch. (což, ostatně, zaskočilo i kámoše co vozí Juicy 5 – na DH, takže se to s nima asi taky dá;)) A kdybych to měl srovnávat se Saintama, ty sem teda jentak lehce okusil na 2 kolech, tak to je neskutečný. Ty mi přijdou chodem páky trochu podobný těm Juicy, ale brzdnym účinkem sou někde ve zlu, dokonalý.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.