• micu

    Ještě nikdy jsem se neúčastnil, proto bych se rad zeptal

    • jak to aktualne vypada na trase se sněhem (dalo by se tam běžet už ted nebo se ještě čeká na další sníh) ?
    • trochu mě děsí počet účastníků(přes 3000). Zazávodím si aspoň trochu když budu zřejmě startovat z 9–10 vlny ? Kolik tam bývá stop ?
    0 0
    • přišlapávač  

      sněhu tam je dost :-) a když někde budou kameny, tak se dovozí, ale to je potřeba tak na sto metrech z celých 50 kilometrů. To je jediné s čím můžu poradit, sám se nikdy nejel…ale řekl bych že z 10 vlny si teda nezazávodíš, zkus to ještě nějak přehodit..

      0 0
    • Rigi  

      tak se sněhem problémy určitě nebudou, na magistrále se běžkuje o sto šest.info:www.jiz50.cz/index_zima.php?

      0 0
    • Mnour  

      Aktuálně je to sjízdné bez problémů, ale sněhu mnoho není. Nezazávodíš si, stopy jsou dvě po výjezdu ze stadionu, prvních 5 km se jde v davu, pak je to lepší.

      0 0
      • přišlapávač  

        nevím, jezdím nahoru každý den a zdá se mi, že sněhu je teda fůra, krom prvních 200 metrů výjezdu ze stadionu, ale tomu se vyhýbám tak, že si pěkně dojedu až na novou louku a odtamtud je to pohádka ;-)

        0 0
    • prvniodkonce  

      omg. Ještě nevim jestli pojedu.

      0 0
    • Martula  

      Byla to paráda!

      :) Teď jsem se od tama vrátila. Až se vyspím, podám info :)

      0 0
      • civetta  

        Klobouk dolu – konecne nekdo… Napjate cekam :-)

        0 0
        • Pospa  

          Bylo to skvělé, stopa fantastická, vůbec nechápu jak z té sobotní břečky a sračky udělali za noc tak perfektní tvrdou stopu. Sluníčko skvělé ,lidi taky perfektní, jel jsem to poprvé a určitě né naposled, ale ta organizace, měli by se poučit z nějakého bajkového závodu, co všechno dokáží čipy. Třeba jsem čekal, že v cíli budou ukazovat mezičasy, ať z toho něco moje drahá polovička má, to samé po dojezdu, žádné aktuální pořadí, nic, vyvěšené výsledky jen pro prvních 100 a pak už nic, SMS o výsledku mi taky nepřišla a když už tam měli ČT4 tak si myslím, že by nebyl problém, dát velkoplošnou TV do Bedřichova a dávat tam průjezdy z trati. No a po dojetí, to jejich občerstvení, kdy tam lidi seděli venku a jedli nad popelnicí, protože neměli kde, hlavně že Klaus měl stejně velký stan VIP jako dalších 4500 lidí. To samé za startovné 800 jsem čekal víc muziky, nějaký upomínkový předmět a né hromadu nesmyslných papírů a ani mapu závodu, převýšení tam nedali. A slyšel jsem že poslední vlna na některých občerstvovačkách neměla co pít. Jinak ale stopa skvělá, občerstvovačky taky, čas 3:30 na poprvé max spokojenost, příště jedu zas A systém koridory, běh na 50 m, nazout běžky a vypálit byl skvělý aspoň pro mně.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.