Jiná mapa pro HOLUX FUN TREK 130 Pro

8 nepřečtených
  • vvv

    Používám krátce GPS Holux Fun Trek 130 Pro a můžu říct že se mi zamlouvá více než předchozí GARMIN Vista HCX ktera mi ale roky celkem dobře sloužila. Musím ale uznat že vektorová mapa není to pravé ořechové takže v tomto je hlavní klad HOLUXu. Bohužel mapy SMART MAPS nejsou zase až tak podrobné jak bych si pro MTB představoval. Tak přemýšlím že bych třeba nascannoval SHOCKART cyklomapy a zkusil je takto použít. Šlo by to nějak podstrčit přímo mezi Smartmaps? Jakým programem to zkalibrovat? Zkoušel jste to už někdo a byl úspěšný?

    0 0
    • domorodecz  

      Doporučuji nahrát do Funtreku následující update…

      http://www.elko.cz/…AP_Setup.exe

      ..a stáhnout i konverzni balíček http://www.elko.cz/…0balicek.zip

      V balíčku je soft na stažení a tvorbu vlastních map.

      ..a samozřejmě jsou tam i návody:

      http://www.elko.cz/…20130%20Pro/

      V menu se po updatu objeví záložka mapa (možná ji tam už máte). Tato mapa se spouští velice rychle, a v mnohých případech bohatě stačí. Záleží samozřejmě na tom, jak si ji vytvoříte. Lze vytvořit v různých zoom vrstvách až do velikosti 4Gb (omezeno Fat32). Já osobně ji používám nejčastěji.

      Jinak na Funtreku fungují i iGo8, Ozi Explorer, Smartmaps, TwoNav a Garmin, ale ten se mi nepodařilo rozchodit bez chyb.

      0 0
    • strtom  

      Prosím o radu, dělám si do Funtreku mapu Alp a ztroskotal jsem na převodu mezi formáty WFL – SMF převod proběhne a soubor SMF mi vznikne ale když ho otevřu tak je tam jenm Layer0 a neni žádná mapa vidět vidět? Dělám to programem CvtTools přesně podle toho videa.

      Netušíte co dělám špatně?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.