• lodyh

    Předem se omlouvám za další vlákno o GPSkách a že už jich tu je… Ale nějak sem nevěděl kam to přiřadit.

    Garmin konečně udělal ve svých GPSkách podporu rastrových map, ale co sem tak četl, zatím je to nějaké neohrabané. Zajímalo by mě jestli to někdo používá a jak to běhá. Chystám se koupit Oregona, ale krásnejch a detailních rastr map se nechci vzdát..

    • běžbě používám bezvadnýho oziho, mám třeba perfektní, nicméně3 gb velký Topo Swiss, který kvůli velikosti do Garmina nenacpu, resp kvůliomezení velikosti jednotlivech listů je nezobrazí. Má někdo zkušenosts nahráním např. profláklejch českejch shocart map? (na webu krouží podnázvem windmapy)
    • dále nevím jak je to s kalibrací. ideální by byl nějakej konvertormap pro oziho, ale co sem tak čet tak ta kalibrace se na garminu provádíúplně jinak. Poradí někdo?
    • předpokládám že jiná navigace co zvládá rastr a vektor mapy, navíczvládne komunikovat s hrudním pásem na trhu není.. Ještě sem koukal naMagellan, ale tam to vypadá že je to jen odolný PDA s ozim na palubě.
    • nechci těch fcí po tom přístroji nějak moc?:-)

    Nakonec ještě malá rada kde koupit… Asi to bude ebay, jen mi potvrďte že na americkou specifikaci přístroje se dá lehce nahrát českej firmware a topo 3 pro.. Nebo je lepší si připlatit skoro 6k a koupit od Pikodasu?

    Díky za jakoukoliv radu!

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.