Jetý rám - na co si dát pozor

7 nepřečtených
  • dieegoo

    Docela uvažuju o koupi jetého celoodpruženého rámu. Na co si mám dát pozor? Je šance odhalit případné počínající prasklinky, křivost…? Nebo je radši nechat být a jít do nového?

    0 0
    • enjoy  

      kdyz budes prenmyslet pesimisticky tak nikdy nic nekoupis.pozor si muzes dat akorat na to,co jses schopnej okem odhanout.cili se spatny koupi stejne pripadne neubranis.

      0 0
    • vlk  

      Rám bych si nikdy použitej nekupoval.Podle mne je to moc velký risk.

      0 0
    • Meesha  

      bez zaruky bych ho nekoupil

      0 0
    • Brzdič  

      Moc se toho zjistit nedá. Minimálně bych zkontroloval boční vůli zadní stavby v čepech, Velkou díru (prasklinu), kdy je narušená barva bych snad našel. Moc si neumím představit hledání mikrotrhlin. Jak ověřit třeba tlumič? Pokud je to odstrojenej rám, jak zjistit jestli to není dvoustopý vozidlo…

      Pokud by to bylo od známýho a znal bych historii toho kola tak jo, jinak bych hoodně váhal.

      0 0
    • hanz  

      všichni sou tu hodně velký pesimisti, všichni se bojí jak všechno praská atd. koukni na něj v jakým je celkovým stavu, jak je starej, jaká je to značka a rozhodni se pocitem. Asi takle: kvalitní značky jako spešl, sc, intense, giant bych koukl jestli rám není extremě omlácenej anení 3 roky starej třeba a koupil bych ho…kupuješ věc za třeba poloviční peníze tak nemůžeš chtít aby byla jako nová za plnýpeníze…a i prasklej rám se dá zavařit u odborníků, stojí to pár korun a mnohdy to pak slouží další roky. Pohybuju se v dh kde rámy praskaj často, často se vaří a vesele se snima obchoduje.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.