• Frankie

    Hola, zatim jsme se predbezne domlouvali s Listerem a Sportovnim bikerem na nejake pohodove vyjizdce. Doufam, ze slovo „pohoda“ ma na Morave zatim svuj puvodni vyznam, tady v Praze se (alespon mezi cyklisty) postupne posunulo nekam jinam :)

    Osobne muzu od nedele 29.4. do ctvrtka 3.5. Zakladnu mam nahore v Bele p.P.

    Trasu bych asi nechal na Vas mistnich, prijedu jen s HT (full je v servisu) se sjetyma plastema, tak prosim zadny silenosti = narocnejsi profil nevadi, teren s rozumem :)

    Pripadne, kdybyste to chteli rozsirit o nase slabsi ale hezci polovicky, tak moje se uz hlasila :) Listerova polovicka by mozna rada vyzkousela nove sedlo, co? :)

    Takze suma sumarum – datum, cas a trasa je na domluve.

    FV

    0 0
    • Lister  

      já teda můžu jen v sobotu, v neděli práce a pak vyrážím pryč zase já :o)

      jinak u nás slovo pohoda je opravdu pohoda – třeba 40km a čas přes 3 hodiny čisté jízdy + zastávky – je to pohoda ??? :oD

      HT nevadí…ale jestli chceš abych trasu vymyslel já, tak si vem aspoň pořádný pláště :o)

      Jinak polovička nevadí…nevadí ani ostatní kamarádi – pokud jim nebudu vadit já – moje asi nepojede…protože ta jezdí trasy tak do 20km a jen lehčí terén.....

      0 0
    • kolda  

      já možná budu v Jeseníkách od 30.4. nevím, jak to budu mít s volnem, možná budu muset do práce i 1.5. ale odpoledne/navečer budu mít volno, někam bych se mohl přiblížit i autem. domluvíme se když tak během týdne.

      0 0
    • sportovni_biker  

      Tak to rozpětí termínu se mi vůbec nehodí :-( V neděli máme rodinnou oslavu a přes týden mám školu. Škoda, že to nejde v tu sobotu, tam by problém na 90% nebyl.

      0 0
      • Frankie  

        My slavime prave v SO :) No nic, uvidime, jestli se nas par sejde, kdyz ne, tak to neni naposledy, co tam jedu :)

        FV

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.