• pižmoň

    Zdar

    Tento tyden bych si chtel projet Javorniky a Vsetinske vrchy.Proto se ptam jestli by se nekdo nechtel pridat?V planu mam udelat kolecko asi ze Vsetina pres oba hrebeny…Delka je asi 100km teren je pomerne clenity,ale hodne zabavny.Je to akce asi na cely den,tempo prizpusobime:-)Jel bych nejradeji v pracovni dny,kdy tam neni moc lidi.Takze datum a hodinu muzete navrhnout…Doufam,ze nekdo pojede,Javorniky sem projizdel v sobotu po desti a bylo to v pohode ani moc blata nebylo,ale neprasi se ;-)

    Trasu muzeme i poupravit..

    Anketa: Pojedete?

    Ano
    0x
    0%
    Ne
    0x
    0%
    0x
    0%
    0 0
    • martin_bakov  

      hm, ja tam jedu na javornik na paraglidingovy kurz a rekli mi ze na bike nebude vubec cas… no neni to nahovno ? nejlip asi vzit auroru a jezdit pred pulnoci :D

      0 0
    • Corbett  

      Vydrž týden, nebo dva – od 9.8. mám volno do 20.8. Jinak včera jsem jel ze Vs. přes Cáb Vsetínské vrchy a vracel jsem se přes Martiňák, Pustevny, Radhošť, Rožnov, Bystřičku do Vs. Vždycky jsem jezdil autem až do Rožnova a přišlo mi to zbytečný. Když se udělají menší úpravy v trase, tak je to také zajímavý okruh :-))

      Jinak ve výše uvedeném datumu chci jet na jeden den na kukačku projet Rychlebky – místo v autě ještě mám, kdyby jsi se chtěl přidat, dej vědět.

      0 0
      • Chiron  

        Kama jsi přejížděl z těch Vsetínek na ten Martiňák? Až úplně zadem u Bumbálky nebo si sjel do Horní Bečvy a zase nahoru? Už sem o podobné trase uvažoval, ale 100km terénem sem ještě letos nejel.

        0 0
        • Corbett  

          Z rozc. – Pod Kotlovou Sedlo. Chtěl jsem po zelené TZ, ale ta se mi stratila někde v křoví, tak jsem jel po žluté TZ do Horní Bečvy a nahoru také po žluté TZ. Ten výjezd z HB po žluté je o ničem, kolo na rameno a jdeš. Nahoře už to jde. Myslím, že lepší bude (příště to chci zkusit) jet po hřebenu až na Benešky a sjet dolů po modré a po zelené nahoru.

          0 0
        • Corbett  

          Jo – s menším blouděním při výjezdu na Cáb z Horní Jasenky ( chtěl jsem jet po žluté, ta se mi stratila hned v počátku, tak jsem jel po cestě do kopce, která končila po 5km někde v baráku, musel jsem se vrátit a jet klasiku po asfaltu na Dušnou) mi to dalo 87km s převýšením 2360m

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.