• vinca

    Zdárec. Musím navštívit v Práglu kámošku,a chceme to spojit s nějakým pěším vejletem po Praze. Můžete mi něco pěkného doporučit ? Nejlíp tak 10–20 km. Už tam ale mám dost našlapáno. Zatím se mi z pražáckejch tras nevíc libily dvě .

    1. Václavák , Stromovka, Kulaťák, Podbaba, Baba, V šáreckém údolí ,

    Divoká šárka, a vod Mekáče zpět tramvají.

    1. Metrem na Stodůlky, Řeporyje, Na požáru, Dalejské údolí, Prokopák,

    Hlubočepy, Zlíchov, Anděl – metro zpět. Můžete mi doporučit ještě něco podobného ? Jo, mě by bejt po cestě taky nějaká dobrá putyka ( nejradši mám Pod dívčim skokem a zahrádku ve stromovce). Dík za tipy.

    0 0
    • Bish0p  

      Napadá mě třeba Hostivař (Hostivařskej lesopark a nádrž) a podél potoka Botič (po červný TZ) směr Průhonice, mimochodem tam je docela fajnovej trajlík, né moc dlouhej ale pěknej. No a v Průhonících je hospod mraky a taky pěknej zámeckej park. Ten taky stoji za prochazku.

      0 0
      • Bish0p  

        Jo a je to tak 5 km z Háju. A když je mokro tak je to dost blativy takže na nějaky prochazky asi nic moc. Ale jinak moc hezký, hlavně když se to začne všechno zelenat tak ty Botičský meandry maj svoje kouzlo.

        0 0
    • kali222  

      zalezi jestli kamoska nebo „kááááámoška:P“, ale jestli budete uz v Dejvicich tak hop na „Babu“, nebo ju vem na prochazku do Kunratickyho lesa (je obklopen metrem – takze se da prizpusobit pocasi) a tam navstivit volne zricenou zriceninu „Novy Hrad u Kunratic“ – by jeden neveril kolik Prazaku to nezna a ze tam umrel Wenzel vierte :)

      0 0
    • abro666  

      modifikace tvy trasy z vaclavaku

      ze Stromovky u Trojskyho kone pres lavku smerem k Zoo, pred zoo si muzes vybrat – bud nahoru na Havranku po zeleny anebo dal jit cesotu mezi Vltavou a Zoo , paxe objevi rozcesti asi po 3km, taxe dej nahoru Drahanskou rokli po modry, nahore pak v obou pripadech najdes nejakou mhd.

      0 0
    • vinca  

      Všem dík. Jako první příjde na řadu asi ten Krčský les. Ale určitě dojde i na ty další trasy.

      0 0
    • cabbage  

      Šárecké údolí není špatné..

      http://mapy.cz/…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.