• xavier

    Zdravim,

    potrebuju poradit jaky 26" Race King koupit.

    Pritelkyne dostala k vanocum novy kolo-kross,dnes jsme se prvne projeli a zjistil jsem, ze jak chodi vecne na spining je nejak naslapla a ja se desne dru. Chtel bych trochu rychlejsi pneu. Ted tam tam nejaky stary Merida race-tezky a vubec to po asfaltu nejede:) Skoro cely vikend to tady procitam a zaver padl na RK od continentalu,je­likoz se aspon po polnacce a v lese taky svezu. Ale tech modelu je nejak moc a jde mi z toho hlava kolem.

    Nevim jestli setrit a vzit klidne drat,nebo je tam jina smes a jsou spatny. Nemam to na zadny zavody tak asi supersonic nepotrebuju,ale jestli to ma cenu i tak, tak bych je klidne vzal. O penize mi ani tolik nejde,jen je zas nemusim vyhazovat zbytecne.

    Pak jsou protection asi silnejsi,pak race sport, Kevlar atd. je jich proste dost a nevim jaky na to moje spis turisticky jezdeni vzit.Pak black chilli ma ktery typ? Ty maji nizsi valivy odpor… Chci aby to lip odsejpalo,nizsi vaha potesi,ale 100g zas honit nemusim a mit je pichli kazdou chvilku taky ne. Pak velikost 2 nebo 2,2 nevim jestli poznam rozdil v pohodli…ted tam mam 2,1 :) Jestli drat pojede uplne stejne jako supersonic tak vezmu klidne drat a tech par gramu ozelim,ale ma jiny vlastnosti,tak radeji priplatim. Budu je mit s dusi.

    Diky za doporuceni.

    Anketa: Jaky typ RK koupit

    0x
    0%
    9x
    38%
    10x
    42%
    0x
    0%
    3x
    13%
    0 0
    • JayDee  

      Vezmi budto Racesport nebo Supersonic. O jinych verzich ani neuvazuj-krom toho, ze s nima byly problemy (praskly patky, tkanina, hazely, …), tak nemaj takovej grip. A gramy na plastich jsou znat vic jak kdekoliv jinde, takze nad nima bych zrovna rukou nemavnul! Co se tyce balonovitosti, jsou vzestupne serazeny takto- Supersonic 2.0, Racesport 2.2, Supersonic 2.2. V rychlosti zas tak moc rozdil neni, spis je to znat na pohodli.

      0 0
    • Rychlej turista  

      Už se to tady řešilo několikrát :-)

      0 0
    • Peter*s2  

      určite RK RS nebo protection pro klid duse…a taky k rychlosti pomuze zlepseni fyzicky

      0 0
      • Pa.T2  

        Chvilu jsem vozil RK Protection 2,2", než jsem ho asi po 500km řízl na běhounu:/ Říznout se dá bohužel vše.. Zase ale musím uznat, že na boční strana pláště obsahuje o dost více materiálu než ostatní verze, tady určitě velké (+). Bohužel na druhé straně stojí (-), a to značný nárůst hmotnosti – nevím teď kolik mají, ale jestli tě to zajímá, zítra ti to zvážím :) Doporučil bych spíš 2,2", jejich šířka je tak akorát, 2,0" mi přijde už moc úzký; ve verzi race sport :)

        Kam to zas píšu :(

        0 0
    • jIrI___  

      Vyhni se verzím Made in India, ty stojí za prd. Mně na ní po 200 km praskl kord a nejsem sám, kdo s ní měl problémy.

      0 0
    • pendergast  

      Trochu archeologie:

      Je verzia Supersonic u Continentalu premenovaná, zrušená alebo niečím nahradená?

      http://www.conti-online.com/…king_en.html

      0 0
      • scret  

        verzi Supersonic nahradila verze Race sport…

        0 0
        • Rychlej turista  

          To jako, že už ho nedělají?

          0 0
          • Tomáš  

            Bohužel už je nedělají, ale splašit ještě jdou.

            0 0
        • bradek  

          Má verze Racesport výrazně menší objem než Supersonic ? Na Racesport verzi by se mi líbila trochu lepší ochrana boků, ale nevím, jestli chci přijít o tu bálonovitost Supersonicu. :) Bavím se o verzi 2.2.

          Existují podobné rychlé a lehké balóny do terénu i od jiného výrobce ?

          0 0
          • roman 3D  

            mám oboje a je to tak +/- stejně, teda ve 2,2, chtěl jsem Supersonic co mám na full 26 i na ht 27,5 ale ty nahradily právě RaceSport

            0 0
            • bradek  

              Dík, ty Supersonicy se daji ve 26ce právě ješte sehnat, ale občas si mi ho podaří říznout na boku, i když jezdím spíš cesty než terén, takže trochu silnější boky by byly fajn, ale nechci přijít o ten objem.

              0 0
              • roman 3D  

                vím že se dají v 26 sehnat, je tomu 14 dní co jsem v Bikesportu kupoval, taky jsem měl obavu že RaceSport 27,5 nebude tak pěkně balónovitý jak supersonic ale je to dobrý

                0 0
          • scret  

            ber RS…

            0 0
    • Růža17  

      Mám zkušenost s RK protection 2.0. Tyhle pláště můžu maximálně doporučit. Jen je to opravdu hodně úzký plášť a neodpovídá údaji 2.0 ostatní věci jako výdrž, odolnost a rychlost super mám ho na zadním kole a točí kolem 10 000 km i když ted už jen na dojíždění po cyklo do práce :) oproti tomu drátová verze co jsem má kamarád se sjíždí mnohem rychleji, odolnost moc nevím a šířka je taky jiná. PS myslím, že ta verze protection co mám je taky india nebo tak takže si nejsem uplně jistý zda všechny ty lepší verze jsou made germany.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.