Jaké máte zkušenosti s int.obchodem Profi-kola.cz?

4 nepřečtené
  • Donic

    Chtěl bych se pouze zeptat,jaké máte zkušenosti s internetovým obchodem Profi-kola.cz – zejména co se týče reklamací…Reklamuji jednu věc už téměř 3 týdny a stále žádná odezva…A v tomto ročním období není zrovna moc ideální nejezdit na kole kvůli liknavosti určitých lidí…

    0 0
    • storma  

      Ja mám s profi-kola.cz špatnou zkušenost.

      V srpnu 2007 jsem od nich kupoval kolo, ke kteremu jsem si objednal i rukavice. Byly mi zaslány úplně jine rukavice. Dodavku rukavic jsem telefonicky reklamoval a s penem Šibravou (majitel profi-kola.cz)  jsem se domluvil, že rukavice mu pošlu zpět a on mě pošle ty objednané. Rukavice jsem mu zalal, ale pan Šibrava mi úč nic neposlal. Panu Šibravovi jsem ještě mnohokrát telefonoval, vždy mi sliboval, že mi rukavice „příští“ týden zašle (že je má objednané). Letos na jaře jsem se s ním domluvil, že mi převede penize na můj bankovni účet, ale toho jsem se taky nedočkal (několikrát jsem mu psal email). Těch cca 350kč (rukavice 325+poštovné) jsem už odepsal, mohl jsem dopadnout i hůř. S kolem naštěstí problem nemám, ale na profi-kola.cz už určitě nic kupovat nebudu. 

      0 0
      • storma  

        Poslal jsem odkaz na tento thread na reklamace at profi-kola.cz.

        Dostal jsem nasledující odpoveď:


        Dobrý den,

        pan Šibrava je pouze provozovatelem. Jistě je ale za chod obchodu zodpovědný. Po přechodu na nový design a nový shop systém jsme ztratili veškerá data bývalých klientech včetně probíhajících reklamací kromě všech účetně zpracovaných záznamů.

        Omlouváme se. Peníze jsou vloženy na vašem účtě včetně úhrady poštovného a s tím spojených výdajů. Určitě bychom si nechtěli dělat kvůli 325 Kč (resp. + částky za poštovné) takovou moc špatnou reklamu. (v příloze posílám kopii o vložení penež z ČSOB Banky)

        Nabízím vám možnost „nákupu“ resp. odběru zboží v hodnotě 1000 Kč jako další dodatečenou omluvu.

        s pozdravem

        Jiří Šubrt za Profi-kola.cz

        -------------------------------------

        peníze mně nyní skutečně byly vráceny.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.